Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude hlavním záporákem ve třetím Spider-Manovi?


ikona
Spooner
green goblinmarvelno way homesinister sixSonyspider-manTom HollandWillem Dafoe
Spider-Man Toma Hollanda bude v dalším sequelu opravdu plno práce. Čeká ho příchod Sinister Six? 

Asi okolo žádného filmu není aktuálně tolik nepotvrzených spekulací, jako okolo třetího Spider-Mana s podtitulem No Way Home. Díky účasti Benedicta Cumberbatche aka Doctora Strange a záporáků Electra a Doctora Octopuse, samozřejmě v podání Jamieho Foxxe a Alfreda Moliny, už v podstatě víme, že si budou tvůrci hrát s multivesmírem, díky čemuž bychom se měli dočkat i návratu dalších herců a postav z předchozích Spideyho filmů. Což samozřejmě vyvolalo hotovou smršť drbů okolo dalších comebacků, které se však tvůrci snaží co nejdéle držet pod pokličkou. Tobey Maguire a Andrew Garfield sice svůj návrat do pavoučí kostýmu párkrát vyvrátili, moc lidí jim to ale stejně nevěří a šušká se také o příchodu Emmy Stone či Kirsten Dunst. A nyní se k navrátivším jménům přidává další známá tvář, jež by navíc mělo ve trojce Spider-Mana sehrát zásadní roli.

Se všemi tajnostmi okolo pavoučího sequelu totiž stále není jasné, kdo by si měl zahrát hlavního záporáka, jimž podle všeho nebude Electro ani Octopus. Podle Jeffa Sneidera z webu Collider se totiž place objevil také samotný Willem Dafoe aka Green Goblin! A právě vůbec první Spider-manův hraný záporák by se měl i zde ujmout pozice hlavního Peterova protivníka. Další drby pak mluví o tom, že právě jeho Norman Osborn by měl stanout v čele záporácké týmovky Sinister Six, jež se v No Way Home objeví v plné sestavě a doplní ji ještě Sandman Thomase Hadena Churche, Rhino Paula Giamattiho a Lizard, jehož si zahrál Rhys Ifans. 

Ano, zní to už jako hodně velká divočina a sám se bojím, aby se tvůrcům v případě potvrzení spekulací nerozpadl snímek jako domeček z karet. Tvůrci ovšem samozřejmě stále mlží a je pořád možné, že polovina těchto drbů střílí klasicky úplně mimo. Šéf filmového Sony Sanford Panitch pak nedávno nakousl, že právě chystané No Way Home ukáže, jakou cestou se jejich universum ubírá a jak ho plánují ještě více propojit s MCU. Za návrat Dafoea by se navíc asi nezlobil žádný fanda. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace