Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Jamie Foxx proti upírům a návrat Benoita Blanca


ikona
Mr. Hlad
daniel craigday shiftgood nursejamie foxxjessica chastainknives out 2na obzoruna západní frontě klid
Jak obstojí Jamie Foxx proti upírům? Která literární klasika se chystá do kin? A komu půjde po krku Daniel Craig?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii 8 Bit Christmas bude hlavní hrdina shánět vysněnou herní konzoli, protože se bojí, že ji pod stromkem nenajde. V thrilleru I.S.S. zjistíte, co by se dělo na mezinárodní vesmírné stanici, kdyby vypukla třetí světová válka. 

Jamie Foxx bude v akčním thrilleru Day Shift přes den makat, aby měla jeho dcera lepší život, a v noci kosit upíry. V thrilleru The Good Nurse bude Eddie Redmayne hrát zdravotníka, který vraždil své pacienty. 

V thrilleru Agent Game se agent CIA ocitne ve velkých problémech, když zjistí, že na něj jeho nadřízení chtějí hodit zpackanou operaci. V animáku Myši patří do nebe si liška a myš vymění role a zjistí, že ani ta druhá to nemá v životě jednoduché. 

Daniel Craig bude řešit další velký zločin v Na nože 2 a budou u toho třeba i Edward Norton nebo Dave Bautista. Adaptace klasického románu Na západní frontě klid vás vezme do pekla zákopů první světové války. 

Ben Kingsley si v dramatu Dali Land zahraje slavného malíře, který pořádně zkomplikuje život mladému galeristovi. V dramatu podle skutečné události Against the Ice bude Nikolaj Coster-Waldau bojovat o život v ledové pustině. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace