Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #615 o Armádě mrtvých a Rychle a zběsile


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joyarmy of the deadeternalsf9simpsonovivíkendový výplachzack snyder
Jak se dělaly efekty pro poslední film Zacka Snydera? Kde se promítala reklama na Rychle a zběsile? A co všechno jste mohli přehlédnout v traileru na Eternals?  

Poslední květnový výplach

Talk show týdne
Zack Snyder si po Armádě mrtvých ještě nový projekt nevybral, tak to za něj udělal někdo jiný. Alespoň na chvilku. The Late Show with Stephen Colbert konec konců potřebovala novou podobu

Reklama týdne
Když propagujete velký film jako Rychle a zběsile 9, potřebujete i velký prostor na reklamu. Ale lákat diváky do kina tím, že budete promítat upoutávku na největší mrakodrap na světě Burdž Chalífa, to je možná trochu moc. 

Sequel týdne
Díky netflixovské minisérii Dámský gambit je teď Anya Taylor-Joy hodně žádaná herečka, tohle šachové drama jí pořádně nakoplo kariéru. Tak proč se k němu nevrátit? Nápadů na sequely je evidentně dost. 

Kariéra týdne
Eric Bana je dobrý herec, ale v době, kdy točil filmy jako Hulk nebo Troja, nejspíš čekal, že mu to nakopne kariéru trošku víc. Nestalo se, ale pořád točí zajímavé věci a teď vám to sám připomene

Efekty týdne
Do Armády mrtvých narval Netflix devadesát milionů a Zack Snyder se snažil, aby vypadala dobře. A pak to celé podělal. Ale za všemi těmi rozostřenými záběry se schovává film, na kterém se přinejmenším trikaři a maskéři docela nadřeli. 

Easter Eggy
Komiksoví Eternals dorazí na podzim a venku mají už první upoutávku, ale upřímně – co o nich víte? Tahle parta to zkouší na filmovém plátně poprvé, ale v komiksech má docela bohatou historii. A v upoutávce se objevilo pár věcí, se kterými je dobré se seznámit. Ať už kvůli samotným Eternals, napojením na další marvelovky, nebo kvůli nečekaným odkazům. 

Změny týdne
Simpsonovi jsou s námi už od roku 1987. Takže zažili studenou válku i Československo. A za tu dobu se toho změní docela hodně, takže není od věci připomenout si, jak tenhle seriál vypadal ve svých začátcích. A hlavně jeho hrdinové

Zvuky týdne
Přemýšleli jste někdy o tom, jak to zní, když někdo někomu rozdrtí hlavu, rozřízne ho na dvě půlky, nebo mu zmrazí ruce a ty pak odtrhne od těla? Pokud jo, jste divní. Ale i tak se vám asi bude hodit video, které vám ukáže, jak se dělaly brutální zvukové efekty k Mortal Kombat

Záporačka týdne
Cruella de Vil se dočkala vlastní sólovky, což nám před pár měsíci připadalo jako fakt blbý nápad, ale film s Emmou Stone se podle všeho docela povedl. V každém případě jedna z nejslavnějších záporaček z disneyovek toho zvládla už docela dost. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli chcete, aby se seriáloví Přátelé vrátili s další sezónou. Těsná většina z vás o jejich návrat zájem nemá. 

A dneska to bude trošku osobní. S Imfem už pár dní řešíme, jak je možné, že si spletl Timothyho Olyphanta s Joshem Duhamelem. Uznávám, že jistá podoba tam je, ale zdaleka ne taková, aby to obhájilo jeho omyl. Takže nás zajímá – pletete si Timothyho Olyphanta s Joshem Duhamelem? Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu klidně napište, kde jste si je spletli. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace