Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká v novém Evil Dead?


ikona
Spooner
Bruce Campbellevil deadevil dead riselee croninsam raimi
Legendární hororová značka od Sama Raimiho to zkusí bez Ashe. A ve zcela novém prostředí. 

Evil Dead patří mezi hororové ikony, jež představila světu Sama Raimiho i parádního postavu Ashe Williamse a jeho slavnou motorovku. I po takřka 40 letech pak tato značka láká nejen původní tvůrčí tým, ale samozřejmě i Hollywood. Remake z roku 2013 sice dvakrát neuspěl, seriálový sequel původních filmů Ash vs. Evil Dead ovšem potěšil snad všechny fanoušky a nyní to ďábelská kniha zkusí znovu ve filmu. Snímek Evil Dead Rise tentokrát natočí ne příliš známý režisér Lee Cronin, jenž má na kontě horor The Hole in the Ground a vybral si ho samotný Raimi, který se společně s Brucem Campbellem vrátí v pozici producenta. 

Měli bychom pak dostat zcela nový příběh, který nejspíš nebude mít s původními filmy ani zmiňovaným remakem moc společného. Už nějakou dobu se totiž ví, že Bruce Campbell aka Ash se v něm neobjeví. A navíc nás čeká jedna výrazná změna. Nové Evil Dead, které zamíří rovnou na HBO Max, se totiž přesune z opuštěně chatky a lesů do velkoměsta. Zde budeme sledovat osud dvou sester, které se k sobě snaží po letech znovu nalézt cestu. Jenže jejich shledání je přerušeno démony, posedlými lidmi a asi taky solidní porcí krve a brutality. V hlavní rolích se pak objeví převážně seriálové herečky Lily Sullivan a Alyssa Sutherland (Vikingové). Tady se zkrátka režisér bude snažit díky změně prostředí jet malinko odlišnou cestou, i když osobně doufám, že se Cronin od ujetého feelingu původní trilogie zase tolik neodkloní. Co myslíte, je odklon do města a odchod Ashe správnou cestou, nebo vás tato série bez hlavní hvězdy neláká?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace