Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude lovit Spider-Mana?


ikona
Mr. Hlad
aaron taylor-johnsonj.c. chandorkraven the huntermorbiusspider-manvenom
Slavný spider-manovský záporák pojede sólo. A už víme, kdo si ho zahraje.  

Už dávno víme, že Sony hodlá Spider-Mana dojit, jak nejvíc to půjde. Sice se dohodlo s Disneym na tom, aby se Peter Parker objevil po boku Avengers a Marvel se tvářil, že spider-manovské filmy jsou součástí MCU, ale jinak u Sony jedou sólo a sází na spin-offy. Letos uvidíme dvojku Venoma, hotový je už i skoroupíří Morbius a vloni v srpnu se J.C. Chandor upsal spin-offu Kraven the Hunter. Jeho hrdinou je klasický Spideyho protivník, kterého jsme však na plátně ještě neviděli. 

Sergei Kravinoff se narodil na začátku 20. století a byl to profesionální lovec. A trochu magor, protože toužil dokázat sobě i světu, že je borec. Tím že bojoval se lvy, tygry a další nebezpečnou kořistí holýma rukama. Seznámil se se šamanem, který mu dal speciální lék, díky němuž se zpomalilo jeho stárnutí a navíc získal obří sílu a rychlost a proměnil se tak v ultimátního lovce. A když mu došla zvířata, řekl si, že půjde po krku jednomu pavoukovi…

Na to asi v Kravenově sólovce ještě nedojde, ale to momentálně ví jen Chandor a Aaron Taylor-Johnson, který se upsal hlavní roli. S komiksy má už dost zkušeností, zahrál si v Kick-Ass, byl Quicksilverem v Avengers a objeví se i v Kingsman: První mise. A pokud ho máte v hlavě zapsaného pořád jako sympatického mlaďocha, tak bacha. V Tenetu si zahrál hodně velkého drsňáka a já ho tam popravdě ani nepoznal. V každém případě Sony svého Kravena má. A když se hecne, třeba se mihne i v potitulkové scéně u Venoma nebo třetího Spideyho…

---

Vytáhni v hospodě: Kravenův nevlastní bratr je další komiksový záporák a mistr převleků Chameleon. Třeba ho ve filmu taky uvidíme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace