Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nový Predátor?


ikona
Spooner
Amber MidthunderDan Trachtenbergpredator
Predátorská franšíza to po minulém neúspěchu znovu zkusí v kinech. A zvolí malinko jiný přístup.  

Predátor patří sice filmové legendy a jeho naháněčku s Arniem či dvojku s Dannym Gloverem můžeme vidět prakticky kdykoliv, v posledních letech se však emzáckému lovci v kinech dvakrát nedaří. Zejména Predátor: Evoluce byl i vzhledem k režii Shanea Blacka pro mnoho fandů obřím zklamáním, v kinech totálně pohořel a v podstatě nikdo na něj nevzpomíná zrovna v dobrém. I přesto se však ikonické značky jen tak nezbavíme. Už pár měsíců se ví, že nový snímek ze světa Predátora natočí talentovaný Dan Trachtenberg, který v komorním thrilleru Ulice Cloverfield 10 ukázal, že opravdu umí. Skutečnost, že půjde o film z predátorského univerza, je pak poměrně podstatná. Zatím totiž nevíme, jak se slavná série bude s novým příspěvkem pojit.

Snímek má totiž pojednávat o mladé Indiánce z kmene Komančů, jež se chce vzepřít tradicím a stát se neohroženou válečnicí. Mělo by se pak jednat o dobový survival thriller s minimem dialogů, jenž bude zejména o hrdinčině boji o přežití v nekompromisní divočině. Že by právě zde potkala mašinu na zabíjení z vesmíru? Dá se s tím asi tak trochu počítat. Trachtenberg by se tak mohl vrátit trochu ke kořenům série a naháněčce Arnieho s Predátorem v drsném prostředí. Hlavní roli si pak zahraje nepříliš známá Amber Midthunder, která se objevila v seriálu Legion či vedle Liama Neesona v nedávném kousku The Marskman i blížícím se The Ice Road. Natáčení by navíc mělo začít co nevidět. Talentovaný tvůrce se tedy vydá se slavnou franšízou nejspíš podstatně komornější cestou a s příběhem, který by si mohl Predátora většinu stopáže sympaticky šetřit.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (26)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace