Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Godzilla vs. Kong chystá komiksovou akční řež


ikona
Mr. Hlad
adam wingardgodzilla vs. konghardcoreinvinciblerobert kirkmanwalking dead
Režisér Adam Wingard si vybral další projekt. A chce spojit síly s tvůrcem komiksových hitů.  

Asi se nikdy nedozvíme, jestli za nečekaný úspěch Godzilla vs. Kong mohl hlad po velkých filmech, nebo opravdu zájem diváků. Každopádně to vypadá, že režisér Adam Wingard hodlá právě tohohle úspěchu využít. Pracuje na pokračování akční klasiky Tváří v tvář, rád by oživil animák Thundercats a Warneři zvažují, že monsterverse ještě zkusí vydojit se Son of Kong a byli by rádi, kdyby se ho znovu ujal právě Wingard. Má co dělat, ale to mu nebrání v tom, aby lovil i další projekty. Jako třeba komiksovku Hardcore, která vychází z předlohy Roberta Kirmana, autora Živých mrtvých nebo vynikajícího Invincible. 

Agent Drake pracuje pro vládní Hardcore Program. V rámci něho se dovede doslova nabourat do těla libovolného člověka, na dálku ho ovládat a udělat z něj totálního likvidátora. Jenomže teď se něco pokazilo. Poslední misi sice dotáhl do konce, když se však chtěl odhlásit, zjistil, že to nejde. Hardcore Program kdosi převzal. Kdo a proč to byl, to Drake netuší, ví ale, že má pouhých 72 hodin na to, aby se ze svého půjčeného těla dostal. Jinak to s ním špatně dopadne. Jenomže komu může věřit, když může být nepřítelem doslova kdokoliv? Zní to celkem zajímavě a údajně to je i hodně solidní řežba a ty Wingard umí. Dokázal to nejen v Godzilla vs. Kong, ale i ve skvělém The Guest. Podle Kirkmanova námětu má napsat scénář i režírovat, kdy si na to ovšem udělá čas, to nejspíš neví ani on sám. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace