Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Willy Wonka získal tvář


ikona
Spooner
karlík a továrna na čokoládupaul kingTimothée Chalametwilly wonka
Kdo se ujme ikonické role po Genu Wilderovi a Johnny Deppovi? 

Už nějaký pátek se ví, že hollywoodští producenti opět zaměřili pozornost na jednu z nejslavnějších postav z pera spisovatele Roalda Dahla, Willyho Wonku. Svérázný majitel továrny na čokoládu a jeho dobrodružství s malým Karlíkem už se dočkalo dvou slavných adaptací. Ta první s legendárním Genem Wilderem si u nás po právu vysloužila V.I.M.  a já osobně mám hodně rád i správně ulítlou verzi od Tima Burtona. Tentokrát se však tvůrci, konkrétně režisér parádního Paddingtona Paul King, zaměří na Wonkův origin. Ve snímku jednoduše nazvaném Wonka tedy dostaneme mladší verzi slavné postavy, v níž budeme sledovat její velká dobrodružství, která povedou až k otevření legendární čokoládovny. A logicky se tedy obejdeme bez Karlíka. Nyní už víme, kdo po Wilderovi a Deppovi převezme pomyslnou štafetu.

Novým Willy Wonkou se stává vycházející herecká hvězda Timothée Chalamet, který se bude chtít letos díky Duně asi víc zapsat do širšího diváckého povědomí. Vděčná role osobitého a populárního výrobce čokolády by mu pak v těchto snahách mohla výrazně pomoci. Za mě se pak jedná o hezkou castingovou trefu a ze spekulovaných jmen, mezi nimiž figuroval i Tom Holland, se jedná o logičtější volbu a šanci, jak se může herecký talent zase trochu jinak vyřádit. V chystaném projektu se totiž počítá i s muzikálovými čísly, takže uvidíme Chalameta i pořádně zpívat a tančit. Už tedy jenom doplňme, že snímek si bere pod svá producentská křídla jedno z hlavních jmen za franšízou Harry Pottera, David Heyman, a scénář sepsal Simon Rich (Americká nakládačka, seriál Man Seeking Woman). Tak snad se i nový Wonka výrazně zapíše do divácké paměti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace