Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Doctor Strange dostane mocného protivníka


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchdisneydoctor strangemarvelmultiverse of madnesssam raimi
Benecict Cumberbatch se v chystané marvelovce pravděpodobně porve s fakt hnusným monstrem. 

Marvelovka Doctor Strange in the Multiverse of Madness dorazí do kin sice až příští rok v březnu, už se však kolem ní stihlo udát dost zajímavých věcí. Víme, že by měla být pro celé MCU hodně důležitá, že se v ní bude čachrovat s alternativními realitami, kde se můžou tvůrci hodně urvat ze řetězu (čekejte hodně cameo roliček) a měla navazovat přímo na seriálové WandaVision. Ale taky od projektu odstoupil režisér Scott Derrickson, protože měl trošku jinou představu o filmu než studio, a nahradil ho Sam Raimi. 

Dlouho to vypadalo, že Benedict Cumberbatch bude muset bojovat plus mínus hlavně se Scarlet Witch, ale teď to vypadá, že hlavním zloduchem by měl být někdo jiný než Elizabeth Olsen. Podle zatím nepotvrzených zpráv by měl totiž dorazit Shuma-Gorath, což je jeden z nejmocnějších Strangeových protivníků, vládce mnoha dimenzí a především vypadá jako gigantická jednooká chapadlovitá bytost, která by se určitě líbila H.P. Lovecraftovi. Jejím cílem by údajně měla být America Chavez, která dovede přeskakovat mezi dimenzemi a jejíž síla by mohla tomuhle zlounovi hodně usnadnit život. V každém případě to vypadá na důstojného protivníka, tak snad brzy zjistíme, jestli se na něj fakt můžeme začít těšit, nebo jde jen o drby. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace