Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #614 o Avengers a Justice League


ikona
Mr. Hlad
avengerscoralinacruellajustice leaguepixarsnydercutstar warsvall-evíkendový výplachzack snyder
O čem by mohla být pokračování Snyderovy Ligy spravedlnosti? Kdo z Avengers je nejsilnější? A proč bývá tak těžké uzavřít trilogii?  

Decentně rozvolněný výplach

Avengers týdne
Každá intelektuálně podnětná a hodnotná debata se dřív nebo později stočí k nejzásadnější otázce, která trápí lidstvo. Kdo z Avengers je nejsilnější? Nakopal by Hulk zadek Thorovi? Je Iron Man větší drsoň než Doctor Strange? A jak by dopadl souboj Black Widow s Hawkeyem, kdyby si šli opravdu po krku? Nevíme. Ale v tomhle videu se pokusili pětadvacet Avengerů srovnat od nejslabších po nejsilnější

Sequely týdne
Zack Snyder si sice natočil vlastní Ligu spravedlnosti a já mu to beze srandy přeju, ale osobně bych další díly nepotřeboval. Pokud jste však v posledních několika měsících alespoň na chvíli nakoukli na internet, víte, že spousta lidí má opačný názor a i sám režisér má pocit, že svůj příběh ještě nedovyprávěl. Jestli se někdy Snyderverse oživí, to je otázka. Každopádně pokud ano, mohlo by se v něm dít asi tohle. 

Kariéra týdne
A u Zacka Snydera ještě zůstaneme. Před pár dny měla premiéru jeho novinka Armáda mrtvých, takže je ideální čas na to, aby se režisér posadil před kameru a trochu zhodnotil a zrekapituloval svou kariéru. Pár pecek se tam najde. 

Trilogie týdne
Je super, když se nějaká filmová série rozjede a člověk ví, že každé dva nebo tři roky dorazí pokračování, které by ideálně mělo být lepší, nebo přinejhorším stejně dobré jako minulý díl (jak často to nevyjde, to necháme na jindy). Jenomže jak takovou sérii důstojně uzavřít? A proč se to mnohdy nepovede? To zjistíte tady

Mupeti týdne
Poslední Saturday Night Live uváděl Keegan-Michael Kay, ale dorazila ještě jedna nečekaná pomoc, Mupeti. A krom Kermita i dva asi nejslavnější kritici všech dob. Ale v SNL si řekli, že by jim měl někdo konečně zavřít ústa. 

Loď týdne
Pixarovská vesmírná loď Axiom z animovaného VALL-Iho je sice hodně zajímavá, ale ne dost na to, aby mohla konkurovat Enterprise nebo Millenium Falcon. Přesto stojí za to se do ní ještě jednou podívat. Zvlášť, když v ní nejsou žádní lidé a vy se můžete kochat tím, co Pixar vymyslel. 

Móda týdne
Disneyovská Cruella s Emmou Stone se prý hodně povedla, ale i kdyby ne, už z trailerů bylo jasné, že minimálně kostýmy se budou chválit za každých okolností. A tohle video vám ukáže, že oprávněně. 

Srovnání týdne
Animák Coralina už sice má svoje roky, ale pořád je to hodně fajn podívaná. A taky originální, což se ale u adaptace předlohy Neila Gaimana dalo očekávat. Jenže pár ústupů oproti knížce tvůrci udělat přeci jenom museli. 

Hypnóza týdne
Hypnózu jsem nikdy nezažil. Nevím, jak funguje, jestli funguje a vůbec vlastně nic. Ale jsou lidi, kteří jsou co se hypnózy týče taková esa, že si dovolí hodnotit realističnost scén s hypnózou ve filmech jako Uteč! nebo Zoolander. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, jaké filmy, které se odehrávají v uzavřeném prostoru, máte nejraději a tipů bylo dost. Fincherův Úkryt, klasika Kostka, ale třeba i Hon na ponorku, Telefonní budka, 127 hodin nebo Pohřben zaživa. Pár dalších tipů pak najdete tady. 

Dnes se podíváme na jeden z dlouhodobě nejoblíbenějších seriálu. HBO chystá reunion herců ze seriálu Přátelé a nás by zajímalo – chtěli byste, aby vznikla jedenáctá série Přátel? Svoje ANO a NE pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace