Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci třetích Mizerů natočí komiksovku Batgirl


ikona
Mr. Hlad
bad boys 3batgirlbatmangothamhbo maxjoss whedonwarner bros
Komiksová superhrdinka a Batmanova kámoška si vybojovala vlastní film. Vůbec poprvé.  

Režisérská dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah nás začala v loňském roce docela zajímat. Tihle dva totiž natočili trojku Mizerů, od které zpočátku vlastně nikdo moc nečekal, maximálně tak další dojení polomrtvé značky, ale vylezl z toho jeden z největších hitů roku 2020 (což zas tak těžké nebylo), hlavně však svěží, zábavný a nabušený akčňák. Ti dva jsou docela šikulové a v Hollywoodu to vědí, takže jim teď na stůl chodí spousta zajímavých nabídek. A vypadá to, že při přehrabování se jimi dostali chuť na komiksovku. 

Právě oni totiž natočí první celovečerní Batgirl. Příběh Batmanovy… řekněme kolegyně, která se objevila i v Batman a Robin a měla tvář Alicie Silverstone, chystal dlouhá léta Joss Whedon. V roce 2018 však od projektu odešel a El Arbi s Fallahem tak nejspíš dostanou šanci pojmout to celé po svém. Ačkoliv kostým Batgirl nosilo hned několik žen, film by se měl zaměřit na Barbaru Gordon, dceru komisaře Gordona, která bojuje proti zločincům z Gothamu trošku jiným způsobem než tatík. A ačkoliv se sám Gordon objeví v The Batman, kde si ho zahraje Jeffrey Wright, Batgirl by měl být úplně nový film, který nebude navazovat na nic, co mají Warneři právě rozjeté. 

Dva šikovní režiséři bohužel budou muset pracovat se scénářem od Christiny Hodson, která napsala Birds of Prey, na druhou stranu její Bumblebee byl vcelku fajn a momentálně se podle jejího scénáře točí The Flash, tak snad si vybere lepší chvilku. A zatím to mimochodem vypadá, že se točí přímo pro HBO Max. 

---

Vytáhni v hospodě: Pro režiséry to nebude první setkání s komiksovými hrdinkami. El Arbi a Fallah momentálně pracují na seriálové Ms. Marvel. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (12)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace