Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe bude terorizovat bývalé spolužáky


ikona
Mr. Hlad
gary fledergladiatorpoker facerussell crowe
Russell Crowe se chystá na roli miliardáře, kterému se pomsta malinko vymkne z rukou.  

Russella Crowea jsme v kinech naposledy viděli ve všehovšudy průměrném thrilleru Vyšinutý, který spíš než svými kvalitami zaujal tou pneumatikou, kterou Crowe nosil kolem pasu. Tu si samozřejmě nechal narůst kvůli roli v minisérii Nejsilnější hlas, která mu vynesla Zlatý Glóbus, takže se to vyplatilo. Ale my se každopádně těšíme, až bude na plátně trochu víc ve formě a zase cool. Nedávno propálil, že v marvelovce Thor: Love and Thunder ztvární boha Dia a v předělávce evropské gangsterky Prorok nazvané American Son si zahraje mafiána, který šéfuje vězení. A i v další roli bude nejspíš pěkný drsňák. 

V thrilleru Poker Face ztvární Crowe miliardáře, který se rozhodne pozvat staré spolužáky ze školy do své luxusní vily v Miami, kde si s nimi chce zahrát poker o velké peníze a vyříkat si pár starých věcí. Třeba to, jak mu v dětství ničili život. Zkrátka půjde o hodně chytrou pomstu, protože na každého, kdo dorazí, tu čeká nepříjemné překvapení. Jenže to není všechno. Krom hostů se totiž v hrdinově domě objeví i zatraceně nebezpečný člověk, který měl v plánu tu loupit. A věci se malinko vymknou kontrole. Režírovat bude veterán Gary Fleder, který natočil solidní thrillery Porota, Nevyřízený účet nebo Sběratel polibků. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace