Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #613 o Venomovi a Black Pantherovi


ikona
Mr. Hlad
black pantherchadwick bosemanlet there be carnagenetflixthe mitchels vs. the machinesvenomvíkendový výplach
Kdo by mohl být nový Black Panther? Kde shánějí filmaři drogy? A čeho všeho jste si nevšimli v traileru na dvojku Venona?  

Vypláchnutý výplach

Ruka týdne
The Falcon and The Winter Soldier skončil a máme nového Kapitána Ameriku. Ale na Buckyho by se nemělo zapomínat, především na jeho ruku, která dala trikařům docela dost práce. Jak vznikala, co umí a co všechno kvůli ní museli vymyslet, zjistíte tady

Drogy týdne
Ačkoliv byla třeba taková osmdesátá léta v Hollywoodu hodně divoká a s kokainem se nešetřilo, asi by bylo trochu blbé, kdyby herci museli šňupat přímo před kamerou. Filmové drogy je tedy třeba nějak vyrobit. A jak, to zjistíte v tomhle vidu. 

Animák týdne
Netflixovský animák Rodina na baterky byl audiovizuálně hodně velká žranice, ale tuhle žranici musel samozřejmě někdo vymyslet a namalovat. Takže pokud vás zajímá, jak to celé vznikalo a především byste chtěli vědět víc o Katie-vision, klikněte si. 

Loupeže týdne
Ve výplachu vám servírujeme videa s odborníky, kteří hodnotí, jak moc správně a realisticky zvládají filmaři scény z vesmíru, požáry, policejní zásahy a tak. Teď se podíváme na bankovní loupeže. To kdybyste třeba někdy v budoucnu potřebovali poradit

Easter eggy týdne
Upoutávka na Venom: Let There Be Carnage nás zrovna nedonutila, abychom si v diářích podtrhli datum premiéry téhle komiksovky. Ale pořád můžeme doufat, že Tom Hardy s Andym Serkisem natočili dobrý film. V každém případě už v upoutávce je vidět pár věcí, kterých si nejspíš všimli jen znalci. A ti se o své znalosti rádi podělí. 

Sopky týdne
Asi málokdo z nás viděl na vlastní oči, jak začne zuřit sopka. A nejspíš po tom moc z nás ani netouží. Filmové sopky jsou ale super a obvykle jsou zárukou zábavné a veselé destrukce, jen se s nimi musí umět pracovat. Někdy se to povede a někdy holt ne. 

Black Panther týdne
Chadwicka Bosemana bohužel už ve dvojce Black Panthera neuvidíme, rakovina je svině. Film ale musí vzniknout i bez něj a vzhledem k tomu, že tvůrci řekli, že neplánují přeobsazování, bude muset kostým navléct někdo úplně nový. A podle sázkového webu Mybookie to bude Shuri. Šanci mají ale podle všeho i další. 

Srovnávačka týdne
Seriál Invincible, který vypustil do světa Amazon, nám udělal hodně velkou radost. Tenhle animák je drsný, dospělý, vychytralý a nebojí se zacházet s komiksovými klišé dost nečekaně. Jak moc se liší od komiksu, to zjistíte v tomhle videu. 

Hrdinové týdne
Herní série Call of Duty patří v současnosti mezi ty největší a nejpopulárnější. Call of Duty: Warzone se zaměřuje čistě na online a 20. května dorazí právě sem John McClane a John Rambo. Pokud byste se tedy chtěli vžít do kůže největších hrdinů osmdesátých let, máte možnost

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, který film George Clooneyho považujete za nejlepší. Nakonec to vyhráli Dannyho parťáci, ale jen těsně před hororovu komedií Od soumraku do úsvitu. 

Dnes si dáme něco pro klaustrofobiky. Na Netflixu měl před pár dny premiéru povedený thriller Kyslík a nás by zajímalo, jaký film z uzavřeného prostoru vás bavil nejvíc. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace