Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lovci monster z Harlemu se představují


ikona
Mr. Hlad
bitter rootregina kingryan coogler
Oscarová Regina King natočí adaptaci originální komiksovky z Harlemu z počátku minulého století.  

Před pár lety dostala Regina King Oscara za drama Kdyby ulice Beale mohla mluvit, což by za běžných okolností téhle šikovné herečce pořádně nakoplo kariéru, ale vypadá to, že ona chce jít malinko jiným směrem. A začíná se naplno věnovat režii. Po spoustě seriálových pokusů se vrhla na celovečerák a její One Night in Miami skončilo se třemi nominacemi na Oscara, takže to vypadá, že v Hollywoodu má teď dveře otevřené, ať už se chce postavit za kameru nebo před ní. Její jméno dokonce padlo i v souvislosti s novou verzí Supermana, vypadá to ale, že Regina King dá raději přednost jiné komiksovce. A docela zajímavé. 

Měla by totiž produkovat a režírovat adaptaci série Bitter Root. Její děj se odehrává v Harlemu v roce 1924 a točí se okolo rodiny, která bojuje proti temným silám schopným změnit člověka na vraždící monstrum. Když to jde, oběti se pokusí zachránit a vyléčit. Když ne, tak se holt sekají hlavy. Jenomže v téhle famílii to poslední dobou docela vře a začátek minulého století nebyl pro obyvatele Harlemu zrovna veselá doba. Ale někdo ta monstra likvidovat musí. Zvlášť když jich najednou začíná být čím dál víc. Komiks je popisovaný jako kombinace Uteč! a Bladea, což z ní docela zajímavě a jedním z producentů bude i Ryan Coogler, který pořád ještě víceméně začínající režisérce může dát pár tipů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace