Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinky George Millera a P. T. Andersona


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperdenzel washingtongeorge milleridris elbajan prušinovskýmichael b. jordanna obzorup.t. andersonpaul thomas andersonstephen langthree thousand years of longing
Co chystá režisér Šíleného Maxe? Umí syn Philipa Seymoura Hoffmana hrát? A půjde si Denzel Washington pro Oscara?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V novince Jana Prušinovského Grand Prix si trojice hrdinů vyrazí na Formule ve Španělsku. A bude to jízda. V thrilleru KIMI Stevena Soderbergha se žena, která odmítá opouštět svůj byt, bude pokoušet usvědčit nebezpečného zločince. 

Idris Elba a Tilda Swinton se sejdou v novince George Millera Three Thousand Years of Longing, ve které hlavní hrdinka osvobodí Džina, který jí slíbí splnit tři přání. V dramatu A Journal for Jordan bude Denzel Washington režírovat Michaela B. Jordana. 

V hororu Smrt ve tmě 2 se vrací Stephen Lang jako slepý likvidátor, jenž se tentokrát bude muset postavit zločincům, kteří unesli jeho jedinou přítelkyni. Válečné drama Devotion se bude točit okolo dvou leteckých es, která řádila během války v Korei. 

Hrdinou novinky Paula Thomase Andersona Soggy Bottms bude středoškolák, ze kterého se stane velká dětská herecká hvězda. A budou u toho Bradley Cooper a syn Philipa Seymoura Hoffmana. Jon Hamm zjistí v černé komedii Corner Office, že jeho kolegové v kanceláři před ním tají, že tu existuje jedno velmi výjimečné místo. 

Tvůrce seriálu sKORO NA mizině natáčí se v celovečerním debutu Copak je to za mazáka… pokusí navázat na osmdesátkovou komedii Copak je to za vojáka… a opět u toho bude Jiří Langmajer. Francouzská romantická komedie Dablér se dočká remaku The Valet a dorazí i Samara Weaving. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace