Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vyfasuje Harley Quinn v dalších filmech holku?


ikona
Spooner
birds of preydcharley quinnmargot robbiepoison ivysuicide squad
S postavou Harley Quinn to po propadáku Birds of Prey vypadá všelijak. Margot Robbie se však dalších filmových plánů rozhodně nevzdává.  

První Sebevražedný oddíl sice udělal z komiksové antihrdinky Harley Quinn i díky Margot Robbie diváky milovanou postavu, loňský propadák Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn), který u mnohých aspiroval na jednu z největších nud rok, však její potenciál malinko přidusil. Další filmy s hláškující psychopatkou se proto aktuálně nechystají a nejspíš až úspěch nové Suicide Squad napoví, zda dá DC s Warnery této postavě v dalších filmech ještě šanci. Margot Robbie to ovšem ve své nejslavnější roli rozhodně balit nechce. A dokonce má vymyšleno, s kým by se měla v dalším případném filmu potkat.

Australská herečka by totiž ráda prozkoumala vztah Harley Quinn s další DC záporačkou, Poison Ivy. Jejich linka je samozřejmě v komiksech důsledně propírána, od velkého parťáctví až po malinko důvěrnější a romantičtější rovinu. Tento vztah pak Margot samozřejmě velmi láká, a ráda by proto další ikonickou postavu protlačila na plátno. S nadsázkou pak v jednom rozhovoru řekla, že producentům aktuálně nedá s tímto nápadem pokoj a pořád o něm mele. Těžko říct, jestli však budou její snahy něčemu platné. Asi opravdu bude záležet na tom, jak moc se James Gunn letos se svým Sebevražedným oddílem trefí do černého. Dali byste si filmový tandem Harley Quinn/Poison Ivy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace