Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Idris Elba a režisér Vyproštění se budou mstít


ikona
Spooner
idris elbaSam Hargravestay frosty
Britský sympaťák bude chtít opět za akčního borce. A zkusí to se slibným režijním jménem.  

O loňském Vyproštění si můžete myslet, že bylo „jen“ pouhou akční blbinou (což byla a tvůrci ani jiného asi nechtěli), u níž se nevyplatilo příliš používat mozek. I přesto se dá ovšem říct, že se režijní debutant a kaskadér Sam Hargrave představil divákům hodně solidní kouskem. Nejen, že Netflixu natočil jeden z jeho největších hitů, ale navíc vykouzlil několik výtečných akčních pasáží, jež slibují, že by z něj mohla vyrůst stejně jako z Chada Stahelskiho a Davida Leitcha žánrová jistota. A v Hollywoodu je proto o něj slušný zájem. Kromě sequelu Vyproštění si pak našel další projekt, který by mohl udělat akčním fandům radost.

V novince Stay Frosty tentokrát hodlá proměnit v mašinu na zabíjení Idrise Elbu, což by stejně jako v případě Chrise Hemswortha neměl být problém. Charismatický herec zde ztvární muže, jemuž se někdo rozhodne prohnat kulku hlavou. On však zázrakem přežije a rozhodne se zjistit, kdo ho chtěl zabít a proč. Mezitím, co se snaží zastavit zabijáky, se chce ovšem dostat také domu k synovi a strávit s ním Vánoce. Snímek by chtěl mít nádech osmdesátkových akčňáků a po vzoru např. Smrtonosné pasti přidat i trošku toho vánočního feelingu. Což je kombinace, kterou beru všemi deseti. Elba totiž už několikrát prokázal, že umí nejen střílet, ale i hláškovat, a pokud Hargrave opět prokáže talent, mohla by nás čekat minimálně sympatická žánrovka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace