Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zack Snyder už s další Justice League nepočítá


ikona
Mr. Hlad
army of the deadhbo gojustice leagueliga spravedlnostiwarner broszack snyder
Liga spravedlnosti Zacka Snydera se nejspíš pokračování nedočká. Už v něj nevěří ani sám režisér.  

Zack Snyder má letos dobrý rok. Warneři mu dali peníze na to, aby dokončil svou vlastní verzi Ligy spravedlnosti a ta je teď k vidění i u nás na HBO Go, konkurenční Netflix ho zlákal k akční zombiárně Armáda mrtvých, kterou uvidíme už příští týden a zatím se o ní mluví docela hezky, a armáda fanoušků ho neustále přesvědčuje o jeho výjimečnosti a režisérských kvalitách. Jenomže on může být trošku problém, když člověk čerpá informace o okolním světě jen ze svého twitteru. A může to vést k tomu, že začne mít pocit, že je nepochopený génius. 

Nechci se tu teď pouštět do rozboru kvalit Ligy spravedlnosti. Někomu se ten film holt líbí, někomu ne. Warneři ho ovšem podle všeho považují za definitivní tečku za Snyderovými pokusy o budování DC Universe. On sám by rád pokračoval, jak naznačil konec jeho filmu a spousta jeho příspěvků na internetu, a má i podporu fanoušků, teď to však vypadá, že ho realita dohnala a že se bude muset smířit s tím, že nic dalšího točit nebude. Ale smiřuje se dost pomalu. 

V rozhovoru pro podcast Jake's Takes se ho ptali, jak se situace vyvíjí a podle Snydera u Warnerů panuje agresivní anti-snyderovská nálada. Bez ohledu na to, jak nevděčně a debilně to zní po tom, co mu dali šedesát milionů na čtyřhodinový film a nechali ho překopat i do černobílé podoby, se vyrovnává s tím, že je konec. Podle svých vlastních slov se smiřuje s faktem, že o jeho vizi studio očividně nemá zájem a prý neví, co by měl udělat, aby se to  změnilo. Snad jedině počkat, až ze studia odejdou horké hlavy a přijde nové vedení a věci uvidí jinak. A uvidí tu armádu fanoušků, která si vydupala Ligu spravedlnosti a půjdou jí vstříc. Do té doby ale nejspíš nic očekávat nemůžeme. Jak moc špatná nebo dobrá zpráva to je, to ať si vyřeší každý sám. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace