Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lord s Millerem chystají film o pandemii


ikona
do_Od
adaptaceChris Millercovid-19dramafilmJump street 21pandemiePhil Lordrežie
Režiséři Jump street 21 si zkusí vážné drama. 

Tvůrčí dvojici Phil Lord a Chris Miller máme rádi. Režiséři filmů Zataženo, občas trakaře, Jump street 21 nebo LEGO® příběh ale od roku 2014 nic nového nenatočili, což je zatracená škoda. Ne, že by o to snad neusilovali, jenže se vždycky objevily ty zatracené „kreativní neshody“, kvůli kterým nakonec opustili jak Sola, tak Flashe. Naštěstí se mezitím stíhají věnovat alespoň produkci a psaní scénářů (Spider-Man: Paralelní světy), takže o jejich talent kompletně nepřicházíme. A v budoucnu se zdá, že by se dokonce mohli vrátit i za kameru.

Duo se totiž čerstvě upsalo režii filmové adaptace knihy The Premonition: A Pandemic Story pro studio Universal. Knihu napsal Michael Lewis, mezi jehož starší počiny patří i předloha k oceňované Sázce na nejistotu od Adama McKaye. Premonition každopádně vypráví příběh několika amerických zdravotnických expertů, kteří Covid-19 tak trochu předpověděli, jenže v době, kdy se všechny snažili varovat, jim nikdo nevěřil. Jinými slovy to bude velice podobné výše zmíněné Sázce, akorát místo peněz budou lidé přicházet o život.

Ve filmu se dočkáme tří protagonistů, kteří v oné době pracovali pro Bílý dům. Jejich snaha o rozumná řešení nakonec vedla k tomu, že byl celkový počet mrtvých daleko menší, než jaký hrozil. Pro režiséry je to každopádně zajímavá látka, ačkoliv trochu netradiční, jelikož se nejedná o žádný zběsilý animák ani komedii, ale duchem se kniha přirovnává ke Všem prezidentovým mužům. Lord s Millerem se do režie pustí hned po dokončení jejich dalšího snímku Project Hail Mary s Ryanem Goslingem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace