Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Na nože loví nové hvězdy


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdave bautistaknives outnetflixrian johnson
Pokračování úspěšné detektivky se začne točit už v létě. Kdo bude na place s Danielem Craigem?  

Na nože bylo hodně fajn. Vychytralá detektivka, která se nebála ohýbat pravidla a hrát podle vlastních, navíc utržila dost solidní peníze a dařilo se jí i na streamu. Tak moc, že se Netflix rozhodl vytáhnout skoro půl miliardy a za tu si koupil nejenom práva na jedničku, ale zajistil si i dvě pokračování. Daniel Craig a režisér Rian Johnson si díky tomu přijdou na hodně velké peníze a nejspíš dostanou od Netflixu volnou ruku. A Netflix na oplátku další dva hity, protože detektivky mají jeho předplatitelé rádi. 

Dvojka Na nože se začne točit už na konci příštího měsíce v Řecku, takže je na čase začít lovit nové herce. Z jedničky by se měl vrátit jen Craig a trošku nás mrzí, že už nedorazí Ana de Armas, Netflix by však chtěl mít dvojku evidentně podobně hvězdnou jako první díl a už oznámil jméno prvního nováčka. Dorazí Dave Bautista. Ten už zvládl povýšit z hrajícího wrestlera na regulérního herce. Za pár dní ho uvidíme v zombie řezničině Armáda mrtvých, ale třeba ve Strážcích Galaxie ukázal, že zvládá bez problémů humor a v Blade Runner 2049 předvedl, že se nebojí ani dramatičtější polohy. S Craigem se navíc potkal už na place bondovky Spectre, kde ho agent 007 vyhodil z jedoucího vlaku. Koho by si měl v Knives Out 2 zahrát zatím nikdo prozradit nechce. Uvidíme, kdo přijde dál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace