Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí nový Blade?


ikona
Spooner
blademahershala alimarvel
Marvel si dává s reboot komiksového borce na čas. Kdy se konečně začne natáčet? 

Už to budou v podstatě dva roky, co Marvel ohlásil příchod nového Bladea s dvojnásobným držitelem Oscara Mahershalou Alim v titulní roli. Fanoušci hlásili prvotní spokojenost, jenže od té doby je kolem projektu spíše ticho. Žádné další obsazení nepřibylo, hledání režiséra nadále probíhá a teprve před pár měsíci studio oznámilo, že scénář sepisuje Stacy Osei-Kuffour, která spolupracovala na televizních Watchmenech či seriálu Hunters. Dlouho se pak spekulovalo, že by Blade mohl dorazit už příští rok, nedávný marvelácký spot lákající na 4. fázi však tyto naděje vyvrátil. Napůl člověk a napůl upír nebyl mezi nadcházejícími komiksovými tituly zmíněn a mnoho diváků se proto začalo ptát, kde to vázne a jak to s Bladem vůbec vypadá.

Marvel pak totiž nejen, že komiksového borce moc nezmiňuje, ale aktuálně odložil i jeho natáčení. To měla původně začít letos na podzim, nakonec se však Mahershala Ali podívá před kamery až příští květen. Důvod je pak prý prostý. Studio má aktuálně titulů v zásobě víc než dost, a tak s Bladem nijak přehnaně nespěchá a nechává dost času na sepsání kvalitního scénáře. Což je asi pravda. Ostatně, dříve se sice mluvilo o případné premiéře v roce 2022, zároveň se však s postrachem upírů počítalo spíše do páté fáze MCU, takže dává aktuální vyčkávání celkem smysl. A nesmíme zapomenout ani na fakt, že pandemie celý MCU malinko posunula. Při natáčení v příštím létě se navíc pořád může stihnout premiéra ke konci roku 2023, který je v marveláckých slotech ještě volný. I když tam může dorazit ještě Fantastická čtyřka, jež bude podle již zmiňované ukázky fázi 4 pravděpodobně ukončovat. Na Bladea si zkrátka ještě nějaký pátek počkáme. Snad tedy bude jeho návrat stát alespoň za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace