Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Světová válka Z a květnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
brad pittdavid finecherfilmy v sítimarc forstermoviezonemz live speciálworld war z
Jak se z ambiciózního a hvězdně obsazeného hororu stal projekt, který děsil celý Hollywood? A proč to s ním nakonec vlastně dobře dopadlo?  

Tentokrát tu máme jedno skoro až archivní MovieZone Live Speciál, točili jsme ho totiž někdy v létě loňského roku a od té doby si ho Imf schovával na disku. Ovšem to, že se budeme dřív nebo později věnovat akčnímu hororu Světová válka Z, jsme věděli už dávno před tím, protože tenhle problematický projekt, ze kterého se shodou šťastných náhod stal hit, si to zaslouží. Brad Pitt a zástupy nemrtvých nakonec vydělali solidní peníze a dlouho to vypadalo, že se dočkáme i dvojky, na druhou stranu docela nás překvapuje, že po tom pekle s jedničkou do ní chtěl ještě někdo jít. 

V každém případě video najdete jako vždycky na Youtube a audioverze pak na SpotifyPodbeanGoogle Podcasts a iTunes. A kdybyste náhodou neměli co poslouchat, venku jsou i květnové Filmy v síti. Opět a navždy jen v audiopodobě, takže je hledejte na SpotifyPodbeanGoogle Podcasts a iTunes a na Youtube je brzy přidáme. Pokud vás MovieZone Live Speciál, baví, budeme rádi, když ho ohodnotíte na CSFD, nebo nás podpoříte na Patreonu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace