Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Black Panthera a Captain Marvel mají názvy. Kdy se nových filmů dočkáme?


ikona
do_Od
Black Panther: Wakanda ForeverBladeCaptain AmericaDoctor StrangeFantastic FourKevin FeigeMarvelPhase FourThe Marvels
Nedávno nostalgicky pojaté video nakonec odhalilo víc, než jsme čekali. 

Pakliže jste ještě neviděli nové video od Marvelu, ve kterém Stan Lee popisuje svůj vztah ke kinům, zatímco sledujeme rekapitulaci prvních třech fází a následně dostáváme malou ochutnávku té čtvrté, můžete to napravit tady. Každopádně jsme se z těch tří minutek dozvěděli o budoucnosti marvelovek kupodivu víc, než za celý včerejší svátek Star Wars o budoucnosti filmů z předaleké galaxie. Což je trochu fail, ale už jsme od Lucasfilmu vlastně zvyklí.

Těmi hlavními novinami jsou především názvy pokračování Black Panthera a Captain Marvel. Zatímco ten první bude muset řešit absenci tragicky zesnulého Chadwicka Bosemana, s tím druhým museli zase producenti vymyslet, jak dostat do kin lidi, kteří nemusí Brie Larson i samotnou Carol Denvers. Ve filmu Black Panther: Wakanda Forever tak s největší pravděpodobností dojde k předání žezla buď T’Challově ségře Shuri, případně někomu úplně jinému. Režisér Ryan Coogler už se několikrát nechal slyšet, že se Chadwick rozhodně nebude přeobsazovat, a že se druhý film bude snažit maximálně uctít jeho památku. S premiérou se počítá na léto příštího roku.

U Captain Marvel to pak tvůrci vyřešili šikovně, protože druhý film pojmenovali jako The Marvels. Důvodem je, že v něm totiž Carol nebude sama. Vedle ní se totiž rovněž objeví Monica Rambeau z WandaVision i Kamala Khan z Ms. Marvel, jež bude mít premiéru už ke konci roku. Film chystá režisérka Nia DaCosta a o ději se zatím moc neví, dost možná by ale mohl vést k dalšímu seriálovému projektu, a to Secret Invasion. Premiéra filmu každopádně podzim 2022.

Mimo to jsme se pak dozvěděli i konkrétní data premiér dalších chystaných marvelovek. Zbytek letošního roku už je jasný, takže ten teď přeskočíme. Začneme tedy druhým Doctorem Strangem, který dorazí v březnu příštího roku. Následovat ho bude čtvrtý Thor v květnu, pak výše zmíněný Black Panther a závěr roku bude patřit právě Marvels. Stejně jako letos tak Marvel zvyšuje tempo ze tří filmů ročně na čtyři. A jinak tomu určitě nebude ani v roce 2023, přestože jsou tam zatím potvrzené jen trojka Ant-Mana a trojka Strážců Galaxie. Nicméně klidně se můžete vsadit, že ve stejném roce dorazí i nová Fantastická čtyřka v režii Jona Wattse. A kdo se porvé o to čtvrté místo? V úvahu připadá třeba v minulosti oznámený reboot Bladea s Mahershalou Alim, nebo i nedávno oznámený čtvrtý Captain America s Anthony Mackiem v hlavní roli. Zkrátka není toho málo, a jen Kevin Feige ví, co všechno nás ještě řítí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace