Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Andrew Garfield jako Spider-Man?


ikona
Mr. Hlad
andrew garfieldno way homespider-mantom holland
V dalším Spider-Manovi se sejdou hridnové i záporáci ze všech filmových sérií. S jedním ale nejspíš počítat nemáme.  

Tom Holland se letos před koncem roku vrátí jako Peter Parker v Spider-Man: No Way Home a my jsme docela zvědaví. Nejen proto, že předchozí dva díly se docela povedly, ale hlavně kvůli tomu, jak Daleko od domova skončilo. Parkerova tajná identita už není tajná, takže záporáci mu nejspíš půjdou po krku mnohem víc. A budou to i staří známí. Už nějakou dobu víme, že se vrátí postavy z předchozích sérií, kdy Spideyho hráli Tobey Maguire nebo Andrew Garfield. Potvrzení jsou zloduši Doctor Octopus nebo Electro. Jak to však bude s návratem samotných Spider-Manů? 

Sony se pochopitelně snaží spoustu věci tajit a šetří si je až do kina, ale Andrew Garfield se teď k celé záležitosti vyjádřil a bohužel ne tak, aby z toho fandové měli radost. V podcastu Happy Confused Podcast se ho Josh Horowitz na férovku zeptal, jak to vypadá s jeho návratem k pavoučímu superhrdinovi a Garfield odvětil, že ví, že se něco chystá, na druhou stranu jemu samotnému ze Sony nikdo nevolal, takže s jeho účastí prý nemáme počítat. Času do premiéry je samozřejmě dost a pokud by po něm studio chtělo jen malé cameo, může se mu ještě ozvat. A nebo o něj skutečně nestojí. No a pak samozřejmě existuje možnost, že Garfield jednoduše kecá. Co myslíte vy? A chtěli byste, aby se vrátil? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace