Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o helmy LEGO Star Wars


ikona
Mr. Hlad
darth vaderlegosoutěžstar wars
Chcete mít na poličce vystavenou helmu Dartha Vadera?  

Ačkoliv má 4. května svátek Květoslav, většina z nás moc majitelů tohohle jména nezná. Důvod slavit však máme stejně. 4. květen je totiž i Star Wars Day, protože „May the 4th be with you“, že jo. A nejslavnější filmová sága všech dob, u které vyrostlo hned několik generací a byla definující pro spoustu filmových fanoušků (včetně redakce MovieZone) si svůj den bezpochyby zaslouží. Takže slavit můžete tím, že si pustíte svůj oblíbený díl, trilogii nebo prostě komplet všechno, ale hlavně si můžete zasoutěžit o hodně stylové ceny s tématem Star Wars. 

Ve spolupráci se společností LEGO totiž soutěžíme o helmy LEGO Star Wars. Ve hře jsou dva sety, v každém z nich je helma Dartha Vadera a helma Scout Trooper a uděláte s nimi hodně parády. Takže pokud je chcete, není nic jednoduššího, než nám správně odpovědět na jednoduchou otázku. Kolik filmů ze série Star Wars režíroval George Lucas? Odpovědi nám posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Soutěž Star Wars. Čas máte do půlnoci do pátku 7.5. a vítěze budeme kontaktovat. Hodně štěstí všem a ať vás provází Síla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace