Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přivítá Rychle a zběsile hereckou legendu?


ikona
Spooner
michael cainerychle a zběsilevin diesel
Vin Diesel se nebojí do oblíbené akční série ukecávat i ty největší hvězdy. A nyní si v hlavě vysnil opravdovou legendu.  

Sice to kvůli koroně doufalo mnohem déle než obvykle, ale na konci června se populární série Rychle a zběsile vrátí do kin s devátým zářezem, v němž se Vin Diesel aka Dom Toretto postaví tváří v tvář svému bratrovi s tváří Johna Ceny. Takže nás čekají další neuvěřitelné akční šílenosti, rodinné mudrování, ale také vstávání z mrtvých. A plešatá hvězda filmu samozřejmě doufá, že to bude právě Rychle a zběsile, které v létě konečně pořádně zaplní kina, i když cesta za vysněnou miliardou je v dnešní době pořád dost sci-fi. Propagace už je však v plném proudu a Vin Diesel možná během ní prokecl o trochu víc, než všichni čekal. Začíná se totiž solidně spekulovat o další z řady hereckých hvězd, jež by se mohla do stále populární autařské série v chystaném desátém či jedenáctém dílu připojit.

V rozhovoru pro Entertainment Weekly totiž prozradil, že nás v devítce čeká flashback do událostí z dob prvního dílu, v němž se tvůrci budou snažit malinko prokreslit doposud neexistující vztah Doma s jeho ztraceným bráchou. Když byl pak Diesel dotázán, zda by podobným způsobem nechtěl do minulosti vrátit další postavu či herce, aby ještě víc prohloubil mytologii své franšízy. A hercova odpověď byla dosti překvapující. Řekl totiž jméno britského matadora Michaela Cainea, jenž se přitom v Rychle a zběsile prozatím nevyskytuje. Vzhledem k tomu, kam další kapitola akční série podle Diesela směřuje, by tohle byla ideální cesta, jak si více pohrát s postavami Cainea a Helen Mirren a něco z toho do budoucna vymyslet. A spekulace po těchto větách začaly naplno.

Propálil Vin Diesel herecké překvápko do dalších dílů, nebo se jedná pouze o jeho vysněný casting, který bych do budoucna teprve ukecat? To samozřejmě není úplně jasné. Z náznaků je však jisté, že by Cainea rád viděl jako otce Deckarda a Owena Shawa s tváří Jasona Stahama. A nutno říct, že by to byla hezká castingová trefa do této čím dál rozšířenější filmové rodinky, jež by navíc díky Cainově roli v klasice Loupež po italsku byla i takovým hezkým pomrknutím. Ať se tedy jedná o pouhou spekulaci, či už mám Diesel jeho obsazení minimálně v hlavě, zní tato volba hodně lákavě. Taky byste rádi viděli britskou legendu na stará kolena ještě jednou za volantem?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace