Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #611 o Shang-Chim a Harrym Potterovi


ikona
Mr. Hlad
bill murrayeurovisionghostbustersharry pottermarvelraya and the last dragonshang-chivíkendový výplach
Co jste mohli přehlédnout v traileru na Shang-Chi? Těší se Bill Murray na Krotitele duchů? A jak se vyráběla monstra pro Harryho Pottera?  

První květnový výplach

Dabing týdne
Disneyovka Raya a poslední drak nevsadila v dabingu na úplně hvězdná jména, to ale neznamená, že si to herci neužili. Vyblbnout se u tohohle dobrodružství nebylo asi vůbec těžké, jak ukazuje tohle video

Easter eggy
Trailer na kung-fu marvelovku Shang-Chi nás na zadek zrovna neposadil, ale doufáme, že Kevin Feige a jeho parta nás příjemně překvapí. Než ale nový hrdina dorazí, můžete se podívat na video, které analyzuje easter eggy. A není jich málo. 

Město týdne
Eurovision Song Contest bojoval o Oscara v kategorii Nejlepší píseň. Nakonec to nevyšlo, ale islandské městečko Húsavík dělalo všechno pro to, aby tu měli důvod k oslavám. A pomáhal i starosta. 

Monstra týdne
Harry Potter se dočkal sedmi knih a osmi filmů. To už je docela dost na to, aby to vyčerpalo i zkušené hollywoodské trikaře, maskéry a designéry. Ale někdo všechny ty potvory musel vymyslet a pokud možno vymyslet je zajímavě. A tady se dozvíte, jak to probíhalo. 

Reakce týdne
Noví Krotitelé duchů se nedávno předvedli s videem, ve kterém se objevili pidihajzlící z marshallow, Šlo o pomrknutí na fandy starého filmu, ale extra vtipné to nebylo. Na druhou stranu Bill Murray si to asi nemyslí. 

Dav týdne
Natáčet davové scény ze stadionů musela být zatraceně náročná práce v době, kdy pořádně neexistovaly triky. Ale ani teď to není žádná sranda. Jak zaplnit stadion tisíci lidmi, když si nemůžete dovolit statisty? Takhle. 

Srovnání týdne
Šachové drama Dámský gambit byl asi nejlepší seriál loňského roku. Anya Taylor-Joy je díky němu hvězda, Scott Frank si asi bude na streamech chvíli moci dělat, co chce a všichni byli spokojení. Ale byli spokojení i fandové knižní předlohy? V čem se oproti seriálu liší? Klikněte a zjistíte to. 

Požáry týdne
Gregory Shepherd je hasič a má toho za sebou hodně. Rozhodně víc než hollywoodské hvězdy, které si občas na hasiče hrají, takže pokud by vás zajímalo, jaký filmový požár zvládli režiséři natočit realisticky a co je úplná volovina, Gregory vám to rád poví. 

Polévka týdne
Vařit podle animáků je o hubu. Nikdo z nás nebude totiž nikdy tak dobrý jako Ratatouille, což je zjištění, které může zapříčinit solidní depresi a zbytek života strávený na mražených pizzách. Ale pokud byste chtěli mířit níž a udělat si polévku z Raya a poslední drak, tak můžete. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, který film by si podle vás zasloužil Oscara v kategorii Nejlepší film a vybrali jste Chicagský tribunál. Akademie ale měla holt jiný názor. Země nomádů nezískala mimochodem ani jeden hlas. 

Dnes se podíváme do akčního žánru. V pecce Nobody se Bob Odenkirk proměnil v totálního likvidátora, nás by zajímalo, který další nepravděpodobný herec by se podle vás mohl proměnit v akční hvězdu? Jména pište do předmětu, v textu se rozepište. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace