Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noví Transformeři našli hlavní hvězdu


ikona
do_Od
Anthony RamosautaDominique FishbackexplozefilmrobotiTransformers
Studio Paramount začíná s obsazováním nových Transformers. 

Éra Michaela Baye je zjevně za námi, jak ostatně potvrdil už nedávný transformeří spin-off Bumblebee s Hailee Steinfeld v hlavní roli, který se nesoustředil ani tolik na exploze, jako spíš na samotné postavy. Každopádně v Paramountu už nějakou dobu kutí další film z tohoto světa, ačkoliv zatím stále není jasné, jestli se vlastně bude jednat o prequel, sequel, či regulérní reboot. Ví se v podstatě jen to, že film natočí režisér dvojky Creeda Steven Caple Jr., a že scénář k němu napsal Joby Harold, jenž má údajně na triku i poslední úpravy na scénáři k novému Star Wars seriálu o Obi-Wanovi Kenobim. No a taky už známe jména dvou hlavních představitelů.

Dvojice ústředních rolí se tak v novém filmu chopí Anthony Ramos a Dominique Fishback. Toho prvního můžete znát z muzikálového Hamiltona a zahraje si také v letošním muzikálu Život v Heights, zatímco tu druhou jste mohli spatřit v seriálovém The Deuce: Špína Manhattanu či v oscarovém Judas and the Black Messiah. Tam ztvárnila přítelkyni hlavní postavy Freda Hamptona.

Detaily o jejich postavách zatím nejsou známy, jak už jsem zmínil výše, o ději se taky de facto nic neví, a jediné, co je vlastně tak nějak potvrzené, že se ve filmu opět setkáme s vůdcem Autobotů Optimem Primem. Paramount každopádně nehodlá nechat značku usnout, kromě tohoto snímku chce na velká plátna rovněž přivést dějovou linku z devadesátkového animáku Beast Wars, kde se Autoboti mění místo v auta do různých pozemských zvířat. Tento film pro změnu píše scenárista James Vanderbilt (Zodiac, Vřískot 5).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace