Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scenárista Příchozích si posvítí na herní monstra


ikona
do_Od
Hunter: The ReckoningMage: The AscensionPříchozíscenáristaVampire: The MasqueradevesmírWerewolf: The Apocalypse
Upíři a vlkodlaci budou tentokrát kopat za ty hodné. 

Herní vesmír The World of Darkness se významně rozšíří. Scenárista Příchozích Eric Heisserer totiž dostal za úkol přivést známá monstra z populárních deskovek, knih, komiksů i videoher nejen do televize, ale především taky na stříbrná plátna. Mezi známé titule z této série patří například Vampire: The Masquerade, Werewolf: The Apocalypse, Mage: The Ascension či Hunter: The Reckoning, v zásadě pak jde o poměrně dospělé příběhy, které z monster – respektive outsiderů – dělají hrdiny. Za tyto a další podobné motivy si hry vysloužily velkou chválu a tunu ocenění, takže dává jedině smysl je konečně přivést taky do filmů.

Heisserer na to každopádně nebude sám. Pomůže mu scenáristka Christine Boylan, která dělala například na seriálech Punisher, Bylo, nebylo nebo Constantine. Produkčně se pak na nových zpracováních bude podílet společnost Hivemind, která v posledních letech spolupracovala například na Zaklínači nebo Expanzi. Heisserer má pak za sebou čerstvě premiéru nového seriálu na Netflixu Světlo a stíny, který se zatím těší poměrně dobrým ohlasům. Kolem distribuce se pak zatím mlčí, velice bych se ale divil, kdyby po ní neskočil Netflix.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace