Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Godzilla vs. Kong se možná k obřím monstrům vrátí


ikona
Mr. Hlad
adam wingardgodzillagodzilla vs. kongking kongwarner bros.
Jak to vypadá s pokračováním bitky obřího opičáka a gigantické ještěrky?  

Už je to pár týdnů, co se v kinech a na streamu objevil film Godzilla vs. Kong a bůhvíjak nezazářil. Ne že bychom to čekali, ale výsledkem byla prostě velká, hlasitá podívaná s dobrými bitkami a dementním příběhem, který plus mínus na dvě hodiny zabavil a pak se na něj zapomnělo. Jenomže v současné době dělají u tohohle kousku tržby z kin víc než čtyři sta milionů dolarů, což je v době covidové fakt pěkné číslo a navíc vyšší, než udělala Godzilla II Král monster během normální situace. Warneři možná ještě nedávno přemýšleli o tom, jestli má tahle série budoucnost, protože ačkoliv se každý díl pokouší být malinko jiný, blboučké jsou všechny stejně. Jenomže to vypadá, že má. 

Ty tržby jsou velmi slušné a podle všeho udělalo Godzilla vs. Kong i solidní čísla na HBO Max. A tak to vypadá, že studio láká k návratu režiséra Adama Wingarda. Ten má sice celkem plný diář, pracuje na volném pokračování akční pecky Tváří v tvář a filmové verzi animáku Thundercats, ovšem Warneři by ho rádi opět viděli u přerostlých monster. Jenže to asi hned tak nebude. Není scénář a není nasmlouvaný ani scenárista, takže krom vůle točit nemá studio nic. Ptáte se ale, co by to vlastně mělo být za film? Oficiálně Wařneři neprozradili nic, údajně je však ve hře všeříkající název Son of Kong. To dává smysl, s Godzillou by byly problémy, protože práva na ni se vrací zpátky ke studiu Toho, takže možná bude lepší zůstat u opičáka. A to, že by šlo o Kongova syna, by nejspíš znamenalo, že se podíváme do budoucnosti. Do takové, kde není žádný z otravných lidských hrdinů z předchozích filmů a Wingard by možná mohl vymýšlet úplně nový a zajímavější svět. Ale to už teoretizujeme. Měli byste vůbec o něco takového zájem? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace