Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Herní pecka a monstrózní Momoa


ikona
Mr. Hlad
black phoneborderlandscate blanchettdemonicdownton abbeyeli rothfrancis lawrencejack blackjason momoakevin hartmaggie gyllenhaalna obzoruneill blomkampscott derricksonslumberlandstínohra
Umí Neill Blomkamp horory? Je Jason Momoa člověk, nebo monstrum? A zvládne být Cate Blanchett akční hrdinkou?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu Demonic se vám Neill Blomkamp pokusí vysvětlit, že staré rodinné hádky můžou vést k hodně ošklivým věcem. A taky hodně nebezpečným. Scott Derrickson bude v The Black Phone telefonovat se záhrobím. 

V adaptaci herní série Borderlands budou střílet monstra a potvory Cate Blanchett, Kevin Hart nebo Jack Black a dohlížet na ně má Eli Roth. Prequel Armády mrtvých Army of Thieves vám ukáže, jak to na světě vypadalo, když se objevili zombíci. 

Hrdina dramatu Stínohra se musí vyrovnat s násilnou smrtí své manželky a když zjistí, že vrah možná neskončí před soudem, rozhodne se vymáhat spravedlnost po svém. V dramatu Maggie Gyllenhall The Lost Daughter se bude hlavní hrdinka na prázdninách vyrovnávat s vlastní ošklivou minulostí. 

Frances Lawrence a Jason Momoa vyrazí v akční fantasy Slumberland do podivného snového světa. A hlavní hrdince v něm bude krýt záda podivné nelidské monstrum. Ve pokračování Panství Downton se vrátíme do staré dobré a lehce naškrobené Anglie. Ale přesně to fandové chtějí, ne? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace