Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Leonardo DiCaprio zremakuje oscarový Chlast


ikona
Mr. Hlad
chlastleonardo dicapriomads mikkelsenremakethoas vinterberg
Hollywoodská superstar chce natočit vlastní verzi dánské pecky. 

Režisér Thomas Vinterberg patří už pěkných pár let k předním evropským filmařům. Stál u zrodu manifestu Dogme 95 a natočil klasiky jako Rodinná oslava, Submarino nebo Hon. Letos slavil i na Oscarech a i když si on sám pro sošku nedošel, nominace za režii je taky fajn a jeho Chlast vyhrál kategorii Nejlepší zahraniční film. O Vinterbergovi se konečně začíná mluvit i za oceánem a rovnou v souvislosti s Chlastem, který by se měl dočkat hollywoodské předělávky. V tomhle případě je však asi ještě brzy začít nadávat na to, jak zlý Hollywood przní evropské umění. 

Novou verzi Chlastu, ve které se parta kamarádů rozhodne začít experimentovat s pitím a zjistit, jestli jsou díky němu šťastnější, nebo si zničí život, totiž obstará Leonardo DiCaprio. Práva na Chlast získala jeho společnost Appian Way a on tak bude produkovat a údajně zvažuje, že se ujme i hlavní role. Jenže na rozhodnutí má asi ještě chvilku čas. Scénář se pochopitelně ještě ani nezačal psát, nový Chlast nemá ani režiséra a DiCaprio má celkem plný diář, takže by to asi chtělo trošku snahy, aby se postavil i před kameru. Na druhou stranu Mads Mikkelsen v původním filmu zazářil a i americká verze by mohla hlavnímu představiteli nabídnout dost možností k tomu, aby se předvedl. A i když Leo toho Oscara už má, určitě by mu nevadilo, kdyby mu pořídil kámoše… Uvidíme, co se bude dít dál. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace