Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se čtvrtý Kapitán Amerika


ikona
Spooner
anthony mackiechris evansdisneyfalconkapitán amerikamarvelsebastian stan
Ikonický hrdina od Marvelu se přeci jen dočká dalšího dílu. Akorát se bude muset obejít bez Chrise Evanse. 

Dobrodružství Kapitána Ameriky je jednou z nejlepších marveláckých trilogií, která po parádním retro začátku skončila ve výtečných akčních rukách bratrů Russoových, jejichž Návrat prvního Avengera i Občanská válka jsou pořád velké komiksové pecky. Jenže i vzhledem ke konci Avengers: Endgame se zdálo, že tím filmová série s Kapitánem Amerikou skončí. To už však od včerejška neplatí, jelikož Marvel údajně už pilně pracuje na čtvrtém dílu. Na Steva Rogerse s tváří Chrise Evanse v něm ale podle všeho nedojde.

Práce na sequelu totiž souvisí se včera ukončeným seriálem The Falcon and The Winter Soldier, v jehož finále (TEĎ NÁSLEDUJÍ MÍRNÝ, ALE OČEKÁVANÝ SPOILER) se Sam Wilson konečně ujal štítu od Rogerse a stal se novým Kapitánem Amerikou. A právě o něm by tak logicky měl být i další film. Právě jmen stojící za seriálem se pak dočkáme i u nového snímku. Dorazit by tak měl nejen Anthony Mackie v hlavní roli podporován Sebastianem Stanem, ale také showrunner jejich týmovky Malcolm Spellman, jenž už podle webu Deadline pracuje společně s dalším autorem seriálu, Dalanem Mussonem, na scénáři. 

Což mně osobně úplnou radost nedělá, protože seriál považuji za promarněnou šanci s hodně slabým finále. Snad si k sobě tvůrci seženou tentokrát aspoň režiséra, co umí točit zábavnější a dravější akční scény. Marvel ani Disney samozřejmě stále práce na čtvrtém Kapitánovi nepotvrdil, vzhledem k závěru seriálu dávají tyto zprávy smysl, jen to budou Kevin Feige a spol. ještě chvilku oficiálně tutlat. Co myslíte má značka Kapitána Ameriky bez Evanse šanci?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace