Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe bude ve čtvrtém Thorovi Zeus!


ikona
Mr. Hlad
chris hesworthlove and thundermarvelmatt damonmelissa mccarthynatalie portmanrussell crowetaika waititithorzeus
Představitel Gladiátora prozradil, jakou roli dostal v chystané komiksovce Thor: Love and Thunder. A netroškaří.  

Trojka Thora patří mezi nejoblíbenější marvelovky a její tvůrce Taika Waititi zase mezi filmaře, s nimiž chce pracovat v Hollywoodu skoro každý. Je velmi originální a svérázný a makat s ním na velkém filmu je asi trošku jiný zážitek než u většiny podobných projektů, kde vedle režisérů stojí i zástupci studia se seznamem věcí, které se mohou a nemohou dělat. A navíc má Waititi Oscara. Teď v Austrálii točí Thor: Love and Thunder, kde se vrátí spousta starých známých a vedle Chrise Hemswortha dorazí i Strážci Galaxie nebo Natalie Portman, která by měla převzít Mjolnir a stát se taky superhrdinkou. 

Záporáka s krásným jménem Gorr the God Butcher ztvární Christian Bale a Matt Damon s Melissou McCarthy budou herci, kteří se objeví v thorovské divadelní hře. A pak tu máme Russella Crowa, který teď tak trochu omylem a nejspíš bez požehnání studia vykecal, jakou roli dostal. Bude z něj bůh Zeus. Jo, v marvelovském vesmíru jsou krom severských bohů i ti řečtí a Crowe jim má šéfovat. Samozřejmě to docela zajímavě může rozšířit celé universum a časem bychom se mohli dočkat třeba i marvelovského Hercula… a nebo jde o další Waititiho fór a Croweův Zeus se objeví vedle Damona a McCarthy jen na divadelních prknech? Těžko říct, zase tak konkrétní bývalý Gladiátor nebyl. Jasno bychom měli mít v květnu příštího roku, kdy Thor: Love and Thunder dorazí do kin. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace