Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaká bude Furiosa ze světa Šíleného Maxe?


ikona
Mr. Hlad
anya taylor-joychris hemsworthfuriosafury roadgeorge millermad max
Režisér kultovní postapokalyptické série se rozpovídal o chystaném akčním nářezu 

Režisér George Miller trefil před pár lety s Mad Max: Zběsilá cesta terno. Po letech příprav a hromadě strašlivých problémů poslal do kin film, který posunul akční žánr o notný kus dál a byl inovativní snad ve všech směrech. Nakonec to vedlo k solidním tržbám a šesti Oscarům, což v tomhle žánru fakt nebývá obvyklé. A pak se Miller rozhádal s Warnery a chvíli to vypadalo, že pokračování nebude. Naštěstí se obě strany udobřily, problémy s penězi, na kterých to celé stálo, vyřešili a Miller může vyrazit znovu do pustiny. Nejdřív tedy musí dodělat svou fantasy romanci Three Thousand Years of Longing, ale pak už na něj čeká Furiosa. 

Už nějakou dobu víme, že půjde o film ze světa Šíleného Maxe, ale má se točit okolo postavy, kterou si ve Zběsilé cestě zahrála Charlize Theron. A že to bude prequel, kde se ve Furiosu promění Anya Taylor-Joy. Spolu s ní dorazí i Chris Hemsworth nebo Yahya Abdul-Mateen II a Miller se teď o projektu trošku rozpovídal. 

Natáčet by se mělo ještě letos v Austrálii, konkrétně v Sydney a v okolí městečka Broken Hill v Novém Jižním Walesu. A i když se teď Miller věnuje Three Thounsand Years of Longing, jeho tým prý už vyrábí postapokalypitcká auta a kaskadéři trénují, aby se mohli před kamerou pořádně předvést. Takže jakmile to půjde, Miller naskočí na plac a je připravený to rozjet. A trošku naznačil i něco o příběhu. Konkrétní moc nebyl, ale řekl, že zatímco Zběsilá cesta de odehrávala během pouhých tří dnů, příběh Furiosy se roztáhne na několik let, možná tak konečně uvidíme rozpad světa a civilizace vznik toho, v čem se odehrává Mad Max. Režisér slibuje styl podobný Zběsilé cestě, zároveň však i unikátnost. I když to nás asi nepřekvapuje. Obyčejný akčňák snad Miller ani natočit neumí… Škoda jen, že to léto 2023, kdy má film dorazit do kin, je tak daleko. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace