Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování animovaného Spider-Mana má nové režiséry


ikona
do_Od
komiksMiles MoralesrežiséřisequelSonySpider-Man: Paralelní světy
Pokračování přelomového animáku nabírá posily na post režie. Kdo všechno usedne za kameru? 

O novém režisérovi chystaného sequelu k oscarovému animáku Spider-Man: Paralelní světy už jsme v minulosti nejspíš psali. Jak se teď ale ukazuje, Joaquim Dos Santos nakonec nebude jediným, kdo se u očekávaného pokračování objeví v kolonce režie. Snímek totiž čerstvě přibral taky režiséry Kempa Powerse a Justina K. Thompsona. A vy se teď nejspíš ptáte, co jsou zač.

Přestože byl původně Dos Santos, který v minulosti dělal na animovaných kraťasech od DC, oznámený jako jediný režisér filmu, Powers i Thompson s ním prý na projektu pracovali od samotného začátku. Powers se pak podílel například na nedávné pixarovce Soul (a napsal scénář k filmu One Night In Miami, jenž se mimo jiné zakládal na jeho divadelní hře), kdežto Thompson pro změnu dělal už na jedničce Paralelních světů jako production designer. Jinými slovy zkušený tým talentovaných tvůrců, kterým zjevně ambice scházet nebudou. Což je přesně něco, co dvojka takového animáku potřebuje.

Vedle nových režisérů pak snímek posílil také scenárista nové marvelovky Shang-Chi David Callahan, který tak bude mít kredit spolu s Lordem a Millerem, kteří se vrací coby scenáristi/producenti. O ději se zatím nic neví, hlavním hrdinou ale zcela určitě bude opět Miles Morales dabovaný Shameikem Moorem a vrátit by se měli i Jake Johnson jako Peter Parker a Hailee Steinfeld jako Gwen Stacy. Kromě nich by pak mělo dojít i na Spider-Mana z budoucnosti dabovaného Oscarem Isaacem, jenž se objevil už v potitulkové scéně jedničky. Každopádně premiéra v kinech 7. října 2022.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace