Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Dungeons & Dragons a Michael Bay


ikona
Mr. Hlad
ambulancechris pinedungeons and dragonseva greeniko uwaisjake gyllenhaalliam neesonmark rylancemichael bayna obzoru
Zvládne Chris Pine žánr fantasy? Co dělá Michael Bay v sanitce? A koho bude mlátit Iko Uwais?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu The Outfit si Mark Rylance zahraje krejčího, který si v Chicagu otevře obchod, kde začnou nakupovat mafiáni. V rodinné podívané Mazel a tajemství lesa budou skauti a lesní bytosti bojovat za záchranu přírody. 

Dungeons & Dragons bude fantasy podle slavné stolní RPG a Chris Pine si to v něm rozdá nejen s draky a monstry, ale i s Hughem Grantem. Helena Třešíková bude v časosběrném dokumentu Anny vyprávět další fascinující lidský příběh. 

V akčním béčku Fistful of Vengeance bude mlátit lidi Iko Uwais z Raidu a rozdá si to s celou čínskou triádou. V thrilleru Nocebo využije Eva Green služby filipínské léčitelky. Jenomže to má hodně ošklivé následky. 

Hrdiny akční novinky Michaela Baye Ambulance budou dva bratři, kterým se nepovede loupež a skončí zavření v sanitce s umírajícím pacientem a odhodlanou doktorkou. A po krku jim jde celé město. Vládní hitman Liam Neeson bude v Blacklight řešit, jestli může věřit svým šéfům. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace