Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Netflixu se budou řezat obří roboti


ikona
Mr. Hlad
animegundamkongnetflix
Roboti místo opičáka 

Je otázka, jestli ještě někdy v blízké budoucnosti uvidíme Godzillu s Kongem. Warneři jsou sami překvapení, jak moc se jejich filmu v kinech daří, ale na druhou stranu si nemůžou být jisti, jestli by se po měsících bez kin nedařilo i dvojce Fantastické čtyřky od Joshe Tranka. Smlouva se studiem Toho končí a Warneři tak o práva na Godzillu přijdou, takže se nejspíš teď hodně debatuje, co dál. Ale i kdyby to měl znamenat konec, což by se asi stejně obešlo bez velkého pláče, bez bitek gigantických hrdinů svět nebude, protože na scénu přichází Netflix. 

Právě tam najde svůj domov celovečerní adaptace animovaného seriálu z konce sedmdesátých let Gundam. Děj se odehrává v daleké budoucnosti, kdy lidstvo osídlilo jiné planety a jejím obyvatelům už začíná lézt krkem, že jim pořád šéfuje Země, takže chtějí nezávislost. A jsou připraveni o ni bojovat, což vede k tomu, že si začnou po držce dávat gigantičtí roboti. Ačkoliv se o filmu Gundam mluví už docela dlouho, až Netflixu se nejspíš povede ho zrealizovat. Poslední dobou se tam hodně sází na Japonsko a anime a na řežbu velkých robotů si lidi taky kliknou, takže to dává smysl. 

O příběh se postará komiksový scenárista Brian K. Vaughn a jako režisér na projekt dohlédne Jordan Vogt-Roberts, který má s podobnými filmy zkušenosti, protože natočil Kong: Ostrov lebek. Vlastně je docela překvapivé, že v Hollywoodu nedostal další film rychleji, ať už si člověk o Kongovi myslí cokoliv, ten film utržil hodně velké peníze a minimálně audiovizuálně šlo o první ligu. Destrukci by tedy měl mít Netflix pořešenou a když k tomu Gundam nabídne i zajímavější postavy, než jaké jsme si bohužel zvykli vídat v King Kongovi nebo Godzille, mohl by být výsledek docela zajímavý. 

---

Vytáhni v hospodě: Gundam se objevil i v Ready Player One, kde si to rozdal s Mechagodzillou.  

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace