Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man a spol. našli nový domov na streamu


ikona
Mr. Hlad
bad boysnetflixsonyspider-manstreamunchartedvenom
Venom, Spidey, Uncharted a další potenciální hity zamíří po kinech na Netflix 

Skoro každé velké studio má dnes vlastní streamovací službu. Warneři posílají svoje filmy na HBO Max, pixarovky a filmy od Disneyho najdeme na Disney+, Universal vsadil na Peacock a Paramount odstartoval vlastní Paramount+. A co Sony? Sony na to kašle. Válka streamovacích služeb je rozjetá dost na to, aby si někdo spočítal, že mu nestojí za ty miliony a za ten čas, aby se do ní pouštěl. U Sony se místo toho rozhodli spojit síly s Netflixem, i když zatím jen na americkém trhu. 

Od roku 2022 budou právě tady k vidění premiéry filmů od tohohle studia. Samozřejmě po tom, co budou uvedené v kinech a na domácích nosičích. Rozhodně nemáme čekat, že dorazí nějakých pětačtyřicet dní po premiéře jako u konkurence, Sony se hodlá držet modelu, který fungoval před pandemií. 

Smlouva má platit od začátku příštího roku, takže na Netflixu se postupně objeví dvojky Into the Spiderverse a možný třetí Venom, ale taky Uncharted nebo potenciálně čtvrtý hraný Spider-Man s Tomem Hollandem, z čehož musí mít u Disneyho velkou radost, protože ji na Disney+ bude u Iron Mana a dalších možná dost chybět. Netflix potvrdil, že v delším horizontu pak dorazí i další Jumanji nebo čtyřka Mizerů, na které se tedy asi skutečně pracuje. A aby toho nebylo málo, streamovací gigant chce investovat přímo do natáčení filmů od Sony, takže začnou vznikat i menší filmy, které by místo kin zamířily rovnou na Netflix. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace