Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cival na pivu s publicistou a překladatelem Františkem Fukou a dubnové Filmy v síti


ikona
Mr. Hlad
filmy v sítifrantišek fukajaponskokrálové videana pivu s civalempřeklady
Tři hodiny s Frantou Fukou 

Cival si tentokrát na pivo přizval legendu internetového a filmového světa Františka Fuku a někoho takového nelze odbýt během hodinky, takže než si šesté Na pivu s Civalem pustíte, doporučujeme udělat si svačinu a pořešit všechno, co pořešit potřebujete. U tohohle povídání totiž strávíte dvě hodiny a padesát osm minut. Snyder Cut to sice není, ale na rozhovor jeden na jednoho docela slušný, ne? 

Probírat se budou jeho začátky a co formovalo jeho vkus a styl, rychlodabingy, na kterých pracoval i překládání v současnosti, jeho recenzentské začátky v Cinemě i to, jak se k filmu staví dnes. Řešit se však budou i současné blockbustery a samozřejmě i jeho cesta do Japonska. Do těch tří hodin se toho zkrátka vešlo dost. 

No a taky to máme celé komplet redesignované a vypadá to skvěle. Šesté Na pivu s Civalem si jako vždycky můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbean a iTunes. A aby toho nebylo málo, venku jsou i dubnové filmy v síti, které si můžete taky pustit na YoutubeSpotifyPodbean a iTunes. Pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace