Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní šílenost Borderlands našla záporáka


ikona
do_Od
BorderlandsCate BlanchettÉdgar RamírezEli Rothhrasérie
Záporák Atlas našel ve filmové adaptaci Borderlands svého představitele. 

Jestli Hollywood vsází na nějakou příští herní adaptaci ve velkém, je to kupodivu připravovaný snímek Borderlands od režiséra Eliho Rotha. Ten má za sebou docela průměrný remake Přání smrti, rodinnou fantasy Čarodějovy hodiny a před tím pár nevýrazných hororů jako Green Inferno nebo Nebezpečné pokušení (ovšem pokud je někdo fanoušek Any de Armas, tak je ten film asi povinnost). Jinými slovy by se nejspíš musel stát zázrak, aby tohle dopadlo dobře. Minimálně z pohledu obsazení se však Borderlands pyšní překvapivě áčkovými jmény.

V hlavní roli se totiž objeví Cate Blanchett jako drsná Lilith, žoldačka s tajemnou minulostí, která se spojí s pár dalšími vesmírnými podivíny, aby splnila jednu nebezpečnou misi. Bude tak mít k ruce například pološílenou vědkyni s tváří Jamie Lee Curtis, sarkastického robota s hlasem Jacka Blacka nebo bývalého vojáka v podání Kevina Harta. A teď film našel taky záporáka.

Toho ztvární Édgar Ramírez, jehož nyní můžete například na Netflixu spatřit v novince Yes Day, zahrál si ale i v novém Bodu zlomu nebo hororovém thrilleru Chraň nás od zlého. Teď každopádně ztvární Atlase, jednoho z nejmocnějšího byznysmenů celého univerza, po jehož dceři bude Lilith ve filmu pátrat. Herní série patří mezi ty úspěšnější značky, filmu by se tak teoreticky mohlo v kinech celkem dařit. Nás ale přece jen bude víc zajímat ta výsledná kvalita. Scénář mimochodem napsal Craig Mazin, jenž teď kutí pro HBO i adaptaci The Last of Us, tak snad si dal zálež v případě obojího.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace