Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Postradatelní?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerbruce willisexpendablesjason stathampostradatelnírandy couturesylvester stallone
Vyrazí Slyova parta drsňáků počtvrté do akce?  

Série Expendables možná v akčním žánru nepatří k absolutní špičce, ale za to, že v ní Sylvester Stallone dokázal dostat na plátno většinu legend žánru, ji budeme mít vždycky rádi. Sly, Arnold, Willis, Statham, Wesley Snipes. Mel Gibson, Van Damme a další si to tehdy vyloženě užili. A pak to s trojkou skončilo, tehdy si totiž tvůrci blbě spočítali, pro koho točí. Jejich publikum nebylo zvědavé na rating PG13 a ještě míň je lákala představa nového týmu mladších hrdinů, které měl vézt Kellan Lutz (což je jen o chlup lepší akční hrdina než Taylor Lautner). A tak to celé skončilo. 

Randy Couture, který byl u Postradatelných všechny tři filmy, teď ale naznačil, že čtyřka by pořád mohla vzniknout. Podle jeho agenta se pracuje na scénáři a když půjde všechno dobře, mohlo by se točit na podzim letos nebo příští rok. A vzhledem k tomu, že Sylvester Stallone nedávno potvrdil, že ve trojce Creeda nebude, nejspíš by mohl mít čas. Na nějaká další jména je ještě brzy, ale bylo by fajn, kdyby se vrátilo i pár dalších filmových drsňáků. Před lety se navíc v souvislosti se záporákem ze čtyřky mluvilo třeba i o Dwaynu Johnsonovi nebo Hulku Hoganovi, takže pořád je kde brát. Jak byste se na čtyřku tvářili vy? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace