Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #607 o Justice League a automobilových honičkách


ikona
Mr. Hlad
brandon leegodzillajustice leagueking kongmandalorianpixarsoulvíkendový výplachzack snyder
Byl by Stephen Colbert dobrý Lex Luthor? Jak se točily automobilové honičky? A máte rádi jazz?  

Jarní výplach

Liga spravedlnosti týdne
Liga spravedlnosti Zacka Snydera vám nestačila? Tak teď tu máte Ligu spravedlnosti Stephena Colberta, nebo alespoň její kousek, ve kterém si Colbert zahrál Lexe Luthora. A není o moc horší než Jesse Eisenberg

 

Legenda týdne
Brandon Lee měl našlápnuto k tomu, aby z něj byla velká hvězda. Uměl kopat skoro stejně dobře jako táta Bruce, měl přirozené charisma, byl to sympaťák a i hereckého talentu pobral víc, než by člověk čekal u někoho, kdo se specializuje na akční filmy. Jenomže pak přišla tragédie na place Vrány a konec. A je to škoda, protože tohle video vám připomene, že to byl fakt zajímavý herecký talent. 

Odkazy týdne
Ligu spravedlnosti Zacka Snydera máme za sebou a nikoho asi nepřekvapí, že do těch čtyř hodin stopáže narval pár odkazů na komiksy, jiné postavy a další věci, kterých si všimli jen ti největší znalci. Pokud si film nechcete pouštět podruhé a pátrat po nich sami, najdete je v tomhle videu. 

Honičky týdne
Automobilové honičky se od začátků filmografie dost zásadně vyvíjely. Třeba nástupem aut… ale dost blbých fórů. Pořádná automobilová honička dovede v kině zarazit do sedačky i diváky bez řidičáku, ale natočit ji, to je kumšt. A vždycky byl, i když se to v minulosti dělalo možná trochu jinak než dnes

Koncert týdne
Jon Batiste skládal jazzový soundtrack pro pixarovku Soul a teď se rozhodl spojit síly s několika univerzitními kapelami a orchestry a uspořádat koncert hudby z animáku, který bude bojovat o Oscara. Tak si ho užijte. 

Natáčení týdne
Asi víte, že Mandalorian se točí v trošku neobvyklých podmínkách a s technologií, která ještě pořád není v Hollywoodu úplným standardem. No a jestli ne, oni vám to tvůrci vysvětlí, v každém případě na plac tohohle Star Wars seriálu se můžete podívat v tomhle videu. 

Deskovky týdne
Pokud jste s deskovými hrami skončili někde u Člověče, nezlob se, možná vás překvapí, kolik zajímavých kousků na trhu existuje a že spousta z nich vychází ze slavných filmů a sérií. Jak se převádějí Vetřelci, James Bond nebo Smrtonosná past do podoby deskové hry, zjistíte po kliknutí sem

Zvířata týdne
Pracovat s lidmi je jedna věc, pracovat na place se zvířaty může být mnohem horší. Koni totiž nevysvětlíte, co má dělat během natáčení honičky v Johnu Wickovi, naštěstí jsou v Hollywoodu lidi, kteří zvládnou s trochou snahy i tohle. 

Dovolená týdne
Je mi jasné, že plánovat v současné situaci dovolenou v zahraničí je poněkud předčasné, ale na druhou stranu je dobré být připravený na okamžik, kdy se svět vrátí do normálu. Pokud byste taky rádi někam vypadli a chtěli byste se alespoň chvilku cítit jako Iron Man, můžete si pronajmout jeho chalupu z Endgame

Duel týdne
V minulém výplachu se vás do_od ptal, kterou animovanou nebo CGI postavu se slavným hlasem máte nejraději. Líbí se vám Oslík ze Shreka, Rocket ze Strážců galaxie, ale třeba i Helena Vondráčková v Na vlásku. Zbytek si můžete pročíst tady. 

Dnes bude otázka jednoduchá. Chcete, aby dál a v podobném stylu pokračovali King Kong a Godzilla? Svoje ANO a NE napište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace