Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Batmana chystá remake ruské sci-fi


ikona
do_Od
BatmanCloverfieldhororMatt Reevesremakesci-fiSputnik
Režisér Batmana Matt Reeves plánuje remake chváleného ruského sci-fi hororu. 

Je to už pár dní, co režisér Války o planetu opic a prvního Cloverfieldu Matt Reeves dotočil nadcházejícího Batmana s Robertem Pattinsonem. Byla to dlouhá, náročná produkce plná odkladů a dalších komplikací – mnohé z nich se řešily i v bulváru – nyní ale Reevese čeká už jen práce ve střižně, přičemž výsledek jeho snahy budeme moci spatřit už za necelý rok v kinech. Zatímco však pilně maká na Batmanovi, pomalu už si rýsuje i další projekty. A jedním z nich bude i remake ruského sci-fi hororu Sputnik, jenž Reeves hodlá produkovat.

Děj původního chváleného filmu se odehrává v Sovětském svazu na konci osmdesátých let. Studená válka vrcholí a jistá doktorka je naverbována armádou, aby provedla testy na kosmonautovi, jenž se vrátil po záhadné nehodě ve vesmíru zpátky na Zemi. Není však sám – uvnitř něj se totiž zabydlela neznámá forma života.

Originál natočil Jegor Abramenko a patřil mezi jedny z prvních větších filmů, které dorazily na digitální platformu těsně po zavedeních loňských prvních lockdownů. Další věc je, že americké remaky ruských filmů nejsou úplně běžné, producenti v čele s Reevesem tak ve filmu spatřili zjevně něco, co je zaujalo natolik, aby nápad přivedli i západním divákům. Snad to tedy dopadne líp než poslední pokusy o nového Vetřelce jako byl třetí Cloverfield nebo nudný Život.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace