Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Nový Scorsese a novinka od Svěráků


ikona
Mr. Hlad
betlémské světlodev pateljake gyllenhaaljan svěrákjiří langmajerkillers of the flower moonleonardo dicapriomartin scorsesena obzorurobert de nirothe guiltyzdeněk svěrák
O čem bude novinka Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria? Koho zachrání Jake Gyllenhaal? A co chystají Jan a Zdeněk Svěrákové?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Hrdinou animáku Hitpig bude nekompromisní prasečí lovec odměn, který dostane za úkol vypátrat a zajmout sympatického ukecaného slona. V komedii Vánoční příběh se sejdou Karel Roden, Jiřina Bohdalová nebo Hynek Čermák a budou se pokoušet vyřešit všechny svoje problémy dřív, než přijde Ježíšek. 

Thriller The Guilty je remake vynikajícího dánského Tísňového volání a Jake Gyllenhaal se v něm pokusí přes telefon zachránit unesenou ženu a napravit si svou reputaci. V dramatu White Bird bude francouzská rodina zachraňovat židovskou dívku před nacisty. 

Jan Svěrák natáčí další film podle scénáře svého otce Zdeňka Betlémské světlo. Ten se bude točit okolo stárnoucího spisovatele, který se pokouší bojovat se životem s humorem a tváří v tvář stáří to nevzdat. Dev Patel se v akčním Monkey Man pokusí bojovat s korupcí. 

Martin Scorsese zlákal do své novinky Killers of the Flower Moon Leonarda DiCapria a Roberta De Nira a bude řešit vraždy v indiánské rezervaci. Jiří Langmajer se v dramatu Minuta věčnosti vydá na Island poprat se se svými životními prohrami. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace