Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Godzilla vs. Kong už si vybral nový projekt


ikona
Mr. Hlad
adam wingardgodzilla vs. konghbo maxthundercats
Ještěrky, opičáci a teď i kočky 

Režisér Adam Wingard je snad po roce první hollywoodský filmař, jenž se může chlubit tím, že natočil film, na který chodí davy lidí. Protože můžou. Sice hlavně v Asii, ale na to se historie ptát nebude. Právě na asijském kontinentu slaví až nečekaně velký úspěch jeho Godzilla vs. Kong, ta teď zamíří i do amerických kin a především na HBO Max. A zatím se líbí nejen divákům, ale i kritikům. Wingardovi určitě obří monstra otevřou dveře k dalším zajímavým projektům a po remaku Tváři v tvář se už stihl upsat dalšímu. 

Ujmout by se měl celovečerní verze osmdesátkového dobrodružného animáku Thundercats, ten u nás kdysi běžel pod názvem Hromkočky. Evidentně jde o látku, k níž má vztah, protože se v minulosti už několikrát vyjádřil v tom smyslu, že by se rád ujal nové verze. Děj se točí okolo party humanoidně-kočičích válečníků, kteří se rozhodnou opustit svou umírající planetu a na té nové nejen začít znovu, ale taky se permanentně rvát se starým protivníkem. 

Wingard neskromně přiznává, že na světě asi není nikdo, kdo by o tomhle fenoménu věděl víc než on. A slibuje, že jeho verze se bude držet kořenů a máme se dočkat osmdesátkového mixu sci-fi a fantasy. Ve třetím Thorovi to na diváky fungovalo, tak proč ne teď? Je otázka, co řeknou na samotné hrdiny, kteří by měli být kombinací živých herců a CGI a každý, kdo viděl muzikál Cats, teď asi hodně znervózněl. No uvidíme. Snad se tu alespoň nebude zpívat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace