Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý Thor verbuje Russella Crowea


ikona
do_Od
Chris HemsworthMarvelNatalie PortmanRussel CroweThor: Love & Thunder
Russell Crowe se připojuje k obsazení čtvrtého Thora. 

Tak to pomalu začíná vypadat, že čtvrtý Thor bude mít jedno z nejhvězdnějších obsazení, jaké se zatím Marvelu podařilo sehnat. Přitom už trojka byla docela narvaná, vrátil se Hopkins, cameo si připsal Cumberbatch, ve vedlejší roli se objevil Ruffalův Hulk, k týmu se přidala Tessa Thompson, záporačku ztvárnila Cate Blanchett, její pravou ruku Karl Urban (taky už jste na něj úplně zapomněli?) a do toho se ještě Taikovi Waititimu povedlo do jedné z vedlejších rolí ukecat Jeffa Goldbluma. O cameu Damona s Neillem ani nemluvě. Jenže čtyřka to teď stejně celé trumfne.

Kromě vracející se Natalie Portman (!), jež dokonce převezme Thorovo mocné kladivo, si tentokrát záporáka "Gorra the God Butchera" vystřihne Christian Bale. Nebude však jediným hercem, který mění komiksová univerza. Jednu z vedlejších rolí teď totiž ukořistil rovněž i Russell Crowe. První nápovědu k účasti Supermanova taťky jsme přitom dostali na Instagramu Hemsworthovy manželky Elsy Pataky, která sdílela fotku, kterak se s Crowem a Hemsworthem projíždí na loďce a chodí na rugby, kde se mimo jiné objevily i Portman s Thompson. Zdá se tedy, že přátelské sbližování už je v plném proudu, ostatně stejně jako celá produkce. Vedle výše zmíněných je pochopitelně zpátky taky Thompson a překvapivě i Matt Damon, Sam Neill a Luke Hemsworth, jejichž divadelní scénu nově doplní Melissa McCarthy.

K tomu všemu se navíc údajně přidá i několik postav ze Strážců galaxie a vrátí se i Waititiho Korg. Jinými slovy extrémně nadupaný cast, a samotný jsem teď zvědavý, jakou bude mít výsledný film stopáž, aby se tam všichni nějak úctyhodně vešli. Nicméně jen málokterému režisérovi s touhle látkou věřím tolik, jako právě Waititimu, tak snad se povede zopakovat komediální timing trojky a na velkém plátně si opět užijeme parádní film. Výše zmíněná sestava si to rozhodně zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace