Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cival na pivu s režisérem a dokumentaristou Bohdanem Bláhovcem


ikona
Mr. Hlad
5angelsbohdan bláhoveckarel vachekkmenymz livena pivu s civalemshow!
Na pivu s hvězdou české dokumentární scény 

Cival dostal zase chuť na pivo a protože stejně jako my všichni nikam nemůže, otevřel si k němu Zoom a přizval Bohdana Bláhovce. Mladého dokumentaristu, jenž slavil úspěchy už se svými studentskými filmy jako O domě a má na kontě třeba i velmi povedenou Show! o holčičí kapele 5Angels, která mu vynesla Cenu české filmové kritiky. Pracoval ale i na oceňované dokumentární sérii Kmeny, kde se zaměřil na rap a subkulturu spojenou s goths. Za pozornost stojí však i jeho projekty Herec a truhlář Majer mluví o stavu své domoviny nebo proStory. Řeč ovšem byla třeba i o Karlu Vachkovi nebo o tom, jak to chodí na Famu. 

Výsledkem je téměř hodina a tři čtvrtě povídání o všem možném filmovém i nefilmovém, která vám připomene, že i když se zdánlivě českému filmu nedaří a chybí mu výrazné osobnosti, o tom dokumentárním to rozhodně neplatí. Video si můžete pustit na Youtube a audioverze jsou jako vždycky na SpotifyiTunes a Podbean. A pokud vás naše videa baví, budeme rádi, když nás podpořit na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace