Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Není čas zemřít a Temného případu chystá cyberpunkový příběh


ikona
do_Od
Cary FukunagacyberpunkkomiksMasters of the AirNení čas zemřítTemný případTokyo Ghost
Zatímco všichni čekají na premiéru nejnovější bondovky, Cary Fukunaga už si vyhlídl svůj příští film. 

Nechce se mi úplně počítat, kolikrát už byla poslední bondovka odložená, podstatný je fakt, že letos na podzim už snad definitivně dorazí do kin, a my si kolektivně budeme moci konečně vychutnat nový film z rukou talentovaného Caryho J. Fukunagy, jenž je zároveň i velkou rozlučkou Daniela Craiga. A podle trailerů to vypadá, že Fukunaga odvedl více než solidní práci. I proto je tak třeba opatrně vyhlížet každý režisérův nový projekt.

S trochou štěstí pak na ty další nebudeme muset čekat ani tak dlouho. Fukunaga totiž momentálně točí první epizody duchovního pokračovatele seriálů Bratrstvo neohrožených a Pacifik s názvem Masters of the Air, kde mu záda hlídá Steven Spielberg. Po seriálech Maniak a Temný případ čekáme velkou pecku. Vedle toho už si ale filmař vybral i svůj příští filmový projekt, a ten nás tentokrát zavede do futuristického světa v roce 2089.

Fukunaga se totiž upsal adaptaci cyberpunkového komiksu Tokyo Ghost, který vypráví o dvojici ochránců pořádku/detektivů z „ostrovů“ Los Angeles, jež mají za úkol vydat se do Tokya – poslední oázy nepodléhající totální technologické kontrole a posedlosti, která mezitím zavládla ve zbytku světa. Komiks napsali Rick Remender a Sean Gordon Murphy, přičemž první zmíněný napíše i scénář. Film zastřeší studio Legendary, prozatím však nemá stanovené datum premiéry ani začátek natáčení. Každopádně Fukunaga a cyberpunk? Sem s tím!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace