Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #606 o Batmanovi a Nikom


ikona
do_Od
batmanbob odenkirkdianaliga spravedlnostinikdopán prstenůsylvester stallonevíkendový výplach
Jak mohl vypadat Affleckův Batman, proč nová hra ze světa Pána prstenů vypadá divně a který slavný herec se stal youtuberem? 

Druhý jarní výplach

Přirovnání týdne

Nikdy nenatočenou sólovku Batmana od Bena Afflecka už za ty roky spousta lidí přirovnala ke spoustě filmům. Asi nejzajímavější přirovnání bylo k Fincherově Hře, nyní ovšem přišel představitel Deathstroka Joe Manganiello s tak trochu bizarnějším srovnáním. Herec, jenž si měl ve filmu střihnout hlavního záporáka, prozradil například to, že jsme se ve filmu měli dočkat nové Batgirl, že finále měla tvořit velká bitka v ulicích Gothamu, a nakonec celý snímek přirovnal k prvním Čelistem. Ano, Deathstroke prý byl jako žralok, a celý snímek připomínal tak trochu horor. A ano, taky mě mrzí, že to nikdy neuvidíme.

Ikonické role týdne

Bob Odenkirk se už brzy představí jako akční hrdina – tedy v podstatě ta poslední role, kterou byste od něj ještě před pár lety čekali. Herec známý především jako právník Saul ze seriálů Perníkový táta a Volejte Saulovi teď každopádně s GQ prošel seznam svých nejikoničtějších rolí a vás samotné teď nejspíš překvapí, v čem všem se vlastně herec objevil.

Youtuber týdne

Tohle už je trochu starší věc, podle mě by ale rozhodně neměla zapadnout. Herec Matthew McConaughey se totiž stal youtuberem – ano, čtete správně. Založil si kanál, v prvním videu prozradil, co od jeho tvorby máme zhruba čekat, a o pár dní později uspořádal obří benefiční koncert na podporu jeho rodného státu Texas. A jestli byste z celého koncertu měli vidět jedinou věc, tak je to definitivně spojení zpěváka Post Malone se žánrem country. Nemáte zač.

Diana týdne

Režisér Pablo Larrain už nám brzy představí svůj nový snímek o životě slavné princezny Diany a byť mám po zkušenostech s jeho předchozím snímkem Jackie o manželce J. F. Kennedyho určité pochyby, rozhodně jsem na novou Dianu zvědavý. Zejména proto, že ji ztvární herečka Kristen Stewart a já očekávám naprostou katastrofu. Každopádně po první fotce z filmu je tady další a… no, posuďte sami:

Doktor týdne

Nevím, jak moc je tady populární série Doctor Who, osobně mám tuto britskou kultovní sérii spojenou nejvíc s Christopherem Ecclestonem neboli devátým doktorem, protože byl první a zároveň nejspíš i jediný doktor, kterého jsem viděl v akci. Každopádně jestli to má někdo podobně, možná vás potěší, že právě ten se teď v květnu vrátí v novém audio dobrodružství s podtitulem Ravagers.

Herní fail týdne

Knižní svět J. R. R. Tolkiena je neskutečně obsáhlý a obě trilogie – Pán prstenů i Hobit – tvoří de facto jen kratičkou kapitolu z celé jeho historie. Snad tedy nejsem sám, když řeknu, že bych se moc rád někdy vydal v nových seriálech, filmech i hrách z tohoto světa do zatím neprobádaných míst. O to víc si pak klepu na čelo, když vidím, kolik úsilí a času tráví vývojáři ze společnosti Daedalic Entertainment tvorbou hry, ve které hrajete za naprosto ohavně designovaného Gluma…

Zmrzlina týdne

Přáli jste si někdy, aby vaše chuťové pohárky zažívaly stejný orgasmus, jako vaše oči a uši při sledování nějakého oblíbeného seriálu či filmu? Ne? No dobře, každopádně prémiová značka zmrzliny Serendipity teď stejně přišla se sérií zmrzlin na motivy slavných seriálů jako například Přátelé či Roštáci, takže pokud byste přece jen změnili názor, zamiřte sem.

Obsazení týdne

Jestli vám trailer na nový Sebevražedný oddíl přišel moc ulítlý a nechápete, jakým směrem se DC vydalo, pak byste si rozhodně neměli pouštět následující panel z WonderConu, kde se představuje obsazení kreslené novinky od Hulu a Marvelu M.O.D.O.K. V té si hlavní role zahrají například Patton Oswalt či Ben Schwartz, v menších rolích se ale objeví i takové hvězdy jako Jon Hamm jako Iron Man, Whoopi Goldberg jako Poundcakes, Nathan Fillion jako Wonder Man či Bill Hader coby Angar the Screamer a zároveň Samuel Sterns aka The Leader. Těšíte se, nebo vás to totálně míjí?

Rozdíly týdne

Snad jste si nemysleli, že nedojde na přetřes taky Liga spravedlnosti Zacka Snydera. K té se vrátím ještě jednou a snad už naposledy, pokud vás totiž zajímají největší rozdíly mezi verzí Whedona a Snydera, ale nemáte zrovna šest a víc hodin na to, abyste to porovnávali rámeček od rámečku, vzniklo pro vás jedno poměrně detailní a přehledné video, ve kterém je to vše vysvětleno.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, ve které roli krom Spider-Mana vás herec Tom Holland bavil nejvíc. Za mě padaly samé dobré tipy, našli se ale i tací, kteří herce vůbec nemusí, a i to je v pořádku. Diskuzi si můžete projít tady.

Dnes se mrkneme na dabérská „camea“. Bylo totiž čerstvě odhaleno, že herec Sylvester Stallone ztvární postavu King Sharka v nadcházejícím Sebevražedném oddílu. A mě by zajímalo, která animovaná či CGI postava se známým hlasem patří k vašim nejoblíbenějším. Název postavy a jejího dabéra pište do předmětu a v textu se rozpovídejte.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace